Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Birte Urup Jensen

Birte er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har en lille hund og undulater i en voliere.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er meget glad for børn og har derfor været dagplejer siden 1986. Jeg er gift med postmand Ivan og sammen har vi 3 voksne børn.

Jeg er optaget af det gode børneliv med specielt fokus på anerkendelse.

Det der er vigtig for mig som dagplejer, er de hjemlige omgivelser, hvor børnene skal være trygge og glade sammen. Jeg går ind for at børnene skal have tid til fordybelse i forbindelse med læring.

De skal lære at anerkende hinanden, give plads til hinanden, få venskaber og behandle hinanden og dyrene ordentligt. Jeg er meget glad for dyr og det vil jeg gerne give videre til børnene.

Jeg går meget op i at børn får lov til at bruge deres krop, derfor bruger vi meget tid udenfor. Vi er i haven, går ture, tager på legepladsen og går i skoven.

Derudover er en vigtig faktor for mig også at fremme børnenes lyst og nysgerrighed til sig selv og andre i stedet for at se begrænsninger. Jeg vil møde det enkelte barn i sin udvikling og hjælpe det videre til næste mål.

I forhold til forældresamarbejde er det meget vigtigt for mig, at vi har en åben og ærlig dialog, hvilket giver stor tryghed for begge parter og dette gives videre til børnene.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Kjellerup