Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Camilla Kusk

Camilla er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har en hund

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er født i 1977 og gift med Rene og sammen har vi 2 piger, Emilie fra 2002 og Emma fra 2004. Husstanden tæller også vores lille børnevenlige hund Milo.
Jeg har været ansat som dagplejer siden 2007.

Jeg bor i hus, hvor der er god plads til børnene.
Jeg bor tæt på Krabbes grønne ring, som vi ofte benytter. Her kan børnene løbe frit omkring og boltre sig i naturen og løbe op og ned af bakkerne og derved blive udfordret motorisk.

Vi besøger også tit de forskellige legepladser rundt omkring i Kjellerup, hvor vi mødes med kollegaer og deres børn. På den måde lærer børnene de andre børn og voksne at kende.
Ligesom vi også besøger hinanden i vores hjem.

Hvis vejret tillader det, har vi også tit madpakker med på tur. Vi går også ofte på Kjellerup bibliotek og benytter os af de arrangementer som biblioteket tilbyder. Det er f.eks. biograf, klippe-klistre dag og teater.

Jeg vægter også forældre samarbejdet højt. Jeg synes at det er vigtigt, at vi har en god dialog. Så børn og forældre kan få en god og tryg hverdag.

Min fornemmeste opgave som dagplejer er, at børnene har en god, tryg og sjov hverdag.
De bliver set og hørt, som de forskellige individer de er og leg og læring skal gå op i en større enhed. Derved kan de blive klar, til de skal videre i børnehave.

Mit hjem er 100 % røgfrit døgnet rundt.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Kjellerup