Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Conny Jensen

Conny er dagplejer i Alderslyst. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg har været dagplejer siden 1998. Jeg er gift og har to sønner. Jeg har løbende taget alle dagplejens kurser og i 2004 tog jeg uddannelse som Pædagogisk Assistent i Silkeborg.

Jeg er en udadvendt, aktivt og kreativ person.

Derudover elsker jeg udeliv, musik og leg.

Fælles for Gr.161 – vest for Borgergade.

Vi skal være med til at styrke venskaber og skabe et miljø, hvor børnene er glade for at se hinanden og viser omsorg for hinanden.

Vi er blevet ”Grønne Spirer”, som er Friluftsrådets grønne mærkningsordning, hvor vi har fokus på udeliv.
  
Børnene skal opleve samhørighed og tryghed, og vi ses derfor i legestuen hver onsdag, hvor vi har et legestue-program, der tager udgangspunkt i læreplanstemaerne. Det er også her, børnene oplever at være en del af et større fællesskab.

Hvert år har vi en bedsteforældre-dag, og vi holder fastelavnsfest og julefest.

Nysgerrighed og lyst til at lære er vigtigt for vores børn, og her bruger vi ”bord-bænke-skoven” og legepladsen i Nyvangen rigtig meget. Samtidig har vi en christiania-cykel, så vi kan komme lidt længere væk hjemmefra.

Vi besøger børnehaverne ”Engen” og ”Børnegården” ca. en gang om måneden, herved støttes overgangen fra dagpleje til børnehave.

Vi arbejder fagligt hvor nøgleordene er: anerkendelse og tid til fordybelse. Vi synes, det er spændende og udviklende at arbejde med pædagogiske tiltag til gavn for alle, og vi ser os selv som en gruppe, der er åbne for nye muligheder.

Vores gæstedagplejer er Jette Andersen.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Alderslyst