Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Dorthe Ladefoged Nielsen

Dorthe er dagplejer i Ans. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har kaniner, høns og får.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg har været dagplejer siden 2003. Jeg er gift med Peter og sammen har vi 2 piger. Vi bor på en nedlagt landejendom lige udenfor Ans, hvor vi har lidt høns, får og kaniner.

Det er vigtigt for mig, at vi har tid. Tid til leg, sjov og ballade, til fordybelse, nærvær og knus. Det er vigtigt at hvert enkelt barn føler sig set og hørt og at børnene er glade og føler sig trygge og "hjemme".

Jeg er med Grønne Spirer og det betyder bl.a., at vi er ude og opleve naturen og vejret, året rundt.

Med dyr og masser af plads, at boltre sig på, er her altid noget at lave. Men vi tager også på ture, bl.a. til Tange sø, i skoven eller på fisketur. Ellers hygger vi os med bl.a. at synge, danse Zumba, læse historier, tegne osv.

Vi er en mindre legestuegruppe, der mødes ca. hver 2. uge til sang, leg og hygge i trygge rammer.
En gang om måneden er vi i heldagslegestue i børnehaven. Dette samarbejde er med til at lette overgangen fra dagpleje til børnehave.

Vi deltager ligeledes i fælles aktiviteter for alle dagplejere i området. Det er f.eks leg på legepladsen, motorik og bevægelse i skolehallen, fastelavnsfest, dagplejedag, sommerfest, udflugt og juletræsfest.
Som følge af disse aktiviteter, får børnene kendskab til de andre dagplejere og børn og bliver fortrolige med at være sammen i større grupper.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Ans