Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Dorthe Laursen Gram

Dorthe er dagplejer i Sorring. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er født i 1972 og har været ansat siden aug. 2000. Jeg er gift med Kim og har 3 børn Lukas (1997), Freja (2001) og Julie (2006).

Jeg bor på en nedlagt landejendom, mellem Voel og Sorring, med masser af plads både ude og inde. Jeg har en stor dejlig legeplads med gynger, legehus, stor sandkasse med legetårn og rutsjebane. Lige udenfor legepladsen går naboens køer og inde har jeg et stort dagplejeværelse.

Jeg er gruppekoordinator for min gruppe på 4 dagplejere. Vi deltager i legestue hver tirsdag og i heldagslegestue en fredag om måneden.

Jeg har deltaget i et musikkursus, så vi synger en del, både herhjemme og i legestue. I legestuen holder jeg meget af, at arrangere rytmikforløb for og sammen med mine kollegaer. Til stor begejstring og glæde for børnene.

Jeg vægter meget at være ude i alt slags vej. Naturen har mange dejlige oplevelser at byde børnene og sammen undrer vi os over naturens store mysterium.

Hos mig er der tryghed, ro og plads og tid til fordybelse. Jeg bruger meget tid på at udfordre børnene både motorisk og sprogligt.
Jeg vejleder og hjælper børnene til at tage hensyn til hinanden og være sociale. Det lille fællesskab på 4 børn bliver vægtet højt, og mit fokus er at give en tryg base for hvert enkelt barn.

I hverdagen giver jeg mig god tid, og lader børnene gøre så meget som muligt selv. At de bliver selvhjulpne er vigtigt og giver dem stolthed.

Jeg er kreativ sammen med børnene på deres niveau. Jeg elsker at tage billeder med hverdagsglimt, det giver I forældre en mulighed for at følge børnenes hverdag her hos mig.

Op til jul og sommerferie inviterer jeg gerne på forældrekaffe.

Jeg kører ind til byen og deltager i legestue og besøger de andre dagplejere.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Sorring

Pædagogisk leder Gudrun Thure Jensen Mobil nr. 30 66 43 12