Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Finn Søgaard Jensen

Finn er dagplejer i Kragelund. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er en ung fyr fra 1958 som blev dagplejer i 2005. Er udlært mejerist og sosu-hjælper. Jeg er dagplejer sammen med min kone Trine. Vi har 8 -10 dejlige børn her i huset.

Vi nyder livet sammen med børnene. En typisk dag hos os er som regel, vi leger inde med sang, leg og læsning om morgenen. Derefter går vi ud uanset vejr, kun et spørgsmål om tøj. Vi er i haven, skoven, legeplads, børnehave, gymnastiksal mm. Vi bruger i det hele taget naturen meget.

Vi lægger meget vægt på at barnet/forældrene føler sig trygge. Vi prøver at lære børnene, at være kærlige og omsorgsfulde over for hinanden og styrker deres selvværd.

Børnene får formiddagsmad ved 8.30-tiden som regel er det hjemmebagte boller. Til middag får de oftest rugbrød og økologisk mælk. Til eftermiddag er der boller og frugt/grønt, så vidt det er muligt, så køber vi dansk.

I vores dagplejegruppe i Kragelund mødes vi i gymnastiksalen og prøver vores motoriske evner af sammen med de andre børn i byen. Derudover har vi legestue i forsamlingshuset 6 gange om året, hvor vi tager i Gi’ Den Gas Palads med de store børn. Vi har bedsteforældredag mm.

Vi glæder os til at få besøg af dig og dit barn.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Kragelund

Pædagogisk leder Kirsten Hansen Mobil nr. 30 66 43 19

Pædagogisk leder Bodil Lauge Jakobsen mobil nr. 30 66 43 16