Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Gitte Bak Toustrup

Gitte er dagplejer i Balle. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus


 Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr


Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg har været dagplejer siden 2004. Er gift med Claus, har 2 børn og 4 børnebørn.

Jeg er en del af en gruppe på 4 dagplejere og 1 gæstedagplejer.

Jeg bor tæt på skoven og dejlige grønne områder. Her bliver kroppen udfordret motorisk og sanseligt. Går på oplevelser i børnehøjde og vækker børnenes nysgerrighed på at lære nyt.

Vi hopper i vandpytter, samler plade og grankogler, ser på edderkoppespind, myrer, mariehøns mm. Lytter til fuglene og mærker de skiftende årstider.... Udebørn er glade børn.

Jeg vægter barnets trivsel og udvikling både motorisk og sprogligt. Mener det er vigtigt at møde det enkelte barn, hvor det er uanset alder.

Vi har legestue en gang om ugen i børnehaven Dalhaven. Her lærer børnene at være en del af en større gruppe. Det mener vi er med til at lette overgangen til børnehave.
Børnene lærer her de andre børn og dagplejere at kende - det gør det nemmere at komme i gæstedagplejer ved ferie og sygdom. I legestuen lægger vi vægt på de gamle traditioner. 

Vi fejrer fastelavn, påske og jul.

Jeg forventer et godt og positivt samarbejde omkring jeres barn, hvor tillid og gensidig respekt er med til at give et godt grundlag for barnets trivsel, læring og udvikling i dagplejen.Sådan ser der ud hjemme hos mig

Balle, Dalvejen og Højmarkskvateret