Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Helle Bak Espersen

Helle er dagplejer i Gødvad. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Ja, jeg har hund og kaniner i haven. 

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Helle, er gift og har 2 voksne børn.
Jeg har været dagplejer siden1998.

For mig er det meget betydningsfuldt, det at få lov til at være en del af børnenes hverdag, det at kunne gøre en forskel. Det, at være med til at skabe de allerbedste rammer og at være med til at fylde deres "rygsække" rigtig godt op, med masser af bl.a. glæde, sjove oplevelser/hverdagsglimt, fællesskab, selvhjulpenhed og tryghed.

Jeg bor tæt på skov og andre skønne naturområder, som flittigt bliver brugt. Der er der mange muligheder for fysisk udfoldelse og styrkelse af motorikken. Der er der højt til "loftet", årstiderne kan følges og tæpper og madpakker følger gerne med.

Jeg har legeplads i haven", hvor der er plads til leg, hygge og afslapning.
Frokost/eftermiddagsmaden nydes her, så snart vejret tillader det.

Indendørs hygger vi med bl.a. sang, spil, leg og andet sjovt.

Her i min dagpleje, er der plads til de dage med masser af "gang" i den, men OGSÅ til de dage, hvor der bare er brug for helt "ro" på, plads til fordybelse og til, bare det at være.

Det er vigtigt for mig, at børnene oplever en tryg og harmonisk hverdag. At de møder en omsorgsfuld voksen, som vil dem og som tager ansvar. At de oplever sig selv, som selvstændige og selvhjulpne, men også, at de samtidig oplever sig selv, som en stor og vigtig del af fællesskabet. At de bliver mødt, set og hørt som dem de er.

Jeg ligger stor vægt på et rigtig godt forældresamarbejde, med et åbent, fortroligt og trygt samspil.

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Gødvad