Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Helle Beck Abrahamsen

Helle er dagplejer i Thorning. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

Vi har en dejlig labrador på 2 år, som hedder Silas. Han har et roligt gemyt, men kan også lide at lege. Vi har desuden også to udendørs katte, som er tamme. Indenfor har vi akvarium.  

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er startet i 2018 som dagplejer.

Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet på et bo- og aflastningssted for børn og unge med funktionsnedsættelser.

Jeg er gift med Christian, som er tømrer, og vi har 4 børn. Casper fra 1994, Rune fra 1998, Mette fra 2001 og Andreas fra 2003.

Vi bor i et hus på landet, midt mellem Vattrup og Kjellerup. Vi har masser af udendørs plads til at boltre sig på, hvor børnene kan få en masse sanseindtryk og motorisk udfordring. Haven har mange hyggekroge og gemmesteder, som vi udforsker sammen.
Vi har en udendørs shelter, som bliver brugt til leg, frokost og måske middagssøvnen i ny og næ. 

Jeg lægger stor vægt på at skabe trygge rammer og nære relationer til det enkelte barn og børnene imellem. Jeg arbejder meget ud fra at møde det enkelte barn anerkendende og se deres ressourcer og kompetencer for at anvende disse til at understøtte deres udvikling.
Ligeledes finder jeg det vigtigt at italesætte handlinger og følelser, da det giver en bedre erkendelse hos det enkelte barn og en udvidelse af deres ordforråd.

Vi læser og synger dagligt, da jeg finder det vigtigt for at understøtte den sproglige udvikling.

Jeg har deltaget i flere kurser, bl.a. KRAP.


Mine fritidsinteresser:
Min familie, naturen, vandre- og kajakture, tegning og så er jeg så heldig, at få lov til at være lidt reservebedste for 2 piger på hhv. 11 år og 18 måneder.

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Thorning / Vium-Hvam - Skræ

Pædagogisk leder Kirsten Hansen mobil nr. 30 66 43 19

Pædagogisk leder Lisbeth Lausten Bang mobil nr. 51 70 36 69