Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Helle Rygaard Nicolaisen

Helle er dagplejer i Skægkær/Lemming. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Ja, vi har 2 katte, Muller og Luna samt et stort akvarie med slørhaler og sugemaller. Vi har 1 hund, Liva, som er en japansk spids

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

 

Hej !

Jeg er årgang 78. Født og opvokset i sydvest jylland og er nu endt i det midtjyske. Jeg er flyttet sammen med Nicolaj i 2018 og vi har 4 sammenbragte børn.
Jeg har 2 piger fra årgang´10 og ´12 og Nicolaj har tvillinge drenge fra årgang´04. Drengene er hos os hver anden uge og pigerne er hos deres far hver anden weekend.
Vores hjem er røgfrit.

Jeg er uddannet sygeplejerske fra 2004, hvor jeg har været lidt rundt i specialerne. Endvidere er jeg også uddannet zoneterapeut, øre akupunktør, hot stone massør (2015) samt har taget et diplom modul, som demens ambassadør i 2017. Nu er tiden blot til noget helt andet, hvorfor jeg er blevet dagplejer, da jeg stadig kan "nørde" med de "små" mennesker, hvor jeg kan være ude i løbet af dagen og se på verdens små mirakler med dagplejebørnene og meget mere.

Jeg vægter ro, rytme og genkendelighed. Tiden til at opbygge tillid og knytte bånd - børn og voksen imellem, men også forældre kontakten og det samarbejde der skal være i de år, hvor børnene er i dagpleje.

Da jeg er naturmenneske vil børnene også komme til at drage nytte af det. Vi har en hytte med tilhørende skov, hvor vores 3 heste går. Der er mulighed for at udforske dyrene i skoven og nyde det bålmad jeg tænker vi skal have gang i. Måske få lov at sidde på miniature hesten Playboy og få en tur, det plejer at være et stort hit for børn, når de først er fortrolige med de store dyr.

I løbet af dagen vil der være højtlæsning, hvor inddragelse af børnene vil være i højsæde. Vi vil også tumle på gymnastikmåtten og begynde at slå kolbøtter.

At være selv hjulpne og bare at kunne selv! At få lov at deltage i aktivitet, hvor jeg vil guide dem frem, vil være en del af det at være i dagpleje hos mig, det er altid en stor fornøjelse at se, hvor stolte de er, når de har klaret at feks tage sko på.

Kosten hos mig er økologisk samt jeg vil sørge for nybagt/lavet mad og gerne sammen med børnene, hvor de kan deltage, smage og dufte, hvilket har en stor betydning uanset hvor man er i livet.
Et projekt med børnene kunne være at lave løvstikkesalt, som de kan få med hjem efter de har været med til at lave det.

Der er ingen begrænsninger, kun fantasien sætter grænser.

Jeg ser frem til at møde jer :)

Skægkær Lemming

Pædagogisk leder Bodil Lauge Jakobsen mobil nr. 30 66 43 16

Pædagogisk leder Kirsten Hansen mobil nr. 30 66 43 19

Pædagogisk leder Lisbeth Lausten Bang mobil nr. 51 70 36 69