Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Jane Thor Lauritsen

Jane er dagplejer i Voel. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Jane Thor Lauritsen

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

 

Ja, jeg har en rigtig sød og børnevenlig hund.

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

 

Jeg hedder Jane Thor Lauritsen, er født i 1977 og startede som dagplejer i 2017.

Jeg er gift med Hans og sammen har vi to børn, Maria (2004) og Martin (2005)

Jeg har i perioden 2001-2003, taget den pædagogiske grunduddannelse. Herefter har jeg arbejdet i Voel børnehus igennem 10 år, derudover har jeg arbejdet 2 år i Tumlehøjen i Gødvad, hvor jeg var med til opstarten af en vuggestuegruppe.

I mit arbejde som dagplejer, ser jeg en stor fordel i, at man får lov at beskæftige sig med en mindre børnegruppe. Hvilket giver mig god tid til at lytte og tage mig af hvert enkelt barn, støtte dem i deres udvikling og skabe tryghed og tillid.

Jeg elsker at synge og lave sanglege, kreative aktiviteter og vil med udgangspunkt i min børnegruppes alder og behov, tage på små ture og deltage i legestuen.

I forbindelse med mit hus, har jeg et dejligt stort rum, som er indrettet til dagplejen. Her er egen indgang med garderobe, spiseplads og lille te køkken. Der er en legeafdeling med god plads til at udfolde sig, et lille kreativt værksted samt eget toilet og pusleplads. I forbindelse med rummet, har jeg en overdækket terrasse, hvor børnene kan puttes tørt og godt. Jeg har en dejlig lukket have, med god plads til leg.

Jeg tilbyder et sundt og varieret måltid, servere varmt mad et par gange om ugen og tager naturligvis udgangspunkt i kommunens kostpolitik. ( læs mere på: Dagplejen Silkeborg Kommune.)

Jeg elsker at arbejde med børn, det er det jeg brænder for og alt det man giver får man dobbelt igen.

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig