Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Kirsten Sommer Lemming

Kirsten er dagplejer i Silkeborg syd og midtby. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har 3 katte, der både er ude og indenfor.

Max antal børn:

5

Hvem er jeg:

Jeg er en glad pige fra 1963 og jeg bor sammen med Oliver fra 2007. Oliver er mit barne- og plejebarn.
Udover Oliver har jeg 2 voksne udeboende børn. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet både i integreret institution og i børnehave. Jeg har været kommunal dagplejer siden 2009.

Jeg er glad for naturen. Jeg sejler kajak og er jæger og har det bedst med at komme ud hver dag.

Det primære her hos mig er trygheden og det nære samt sang, musik, motorik og leg både ude og inde.

Forældresamarbejdet vægter jeg også meget højt og håber at I som forældre af og til vil komme ind og slå jer ned midt på gulvet sammen med os.

Vi har naturen lige uden for og den samt min have bliver brugt flittigt. Om efteråret bliver der smagt på havens skatte. Det er f.eks. brombær, jordbær, hindbær, blåbær, ribs, solbær og æbler.

Dagen foregår mest på børnenes præmisser og jeg følger gerne deres initiativ. Det er ikke altid at målet nås - det mest spændende er oftest vejen dertil.

Vi går i legestue hver 14. dag i Villa Columbus på Vestergade. Enten kører vi med motorbarnevogn derind eller på Christianiacyklen. Her mødes vi med den samme gruppe børn og voksne hver gang.
Derudover mødes vi hos hinanden eller et sted ude naturen. Det kan f.eks. være på biblioteket, Silkeborg Bad, Sydbyhallen.

Vi spiser formiddagsmad ca. kl. 9, frokost ca. kl 11 og spiser igen når børnene vågner fra deres middagslur. De får lov at smage mange forskellige ting, ikke alt er økologisk, men meget er. Mælk er altid økologisk. For det meste er det hjemmebagte boller vi får, formiddag og eftermiddag.

Mine værdier: Tryghed, nærvær, tålmodig, rummelig, lyttende, glæde, empati, naturen.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Silkeborg syd og midtby