Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Lene Hansen

Lene er dagplejer i Ans. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg bor på Østre langgade i Ans sammen med min familie, som består af min mand Flemming og vores børn Emilie (2000), Jeppe (2002) og Mikkel (2006). Jeg har været dagplejer siden 2007.

Jeg lægger meget vægt på, at skabe tryghed og gode rammer. Det betyder meget for mig, at børnene får den bedst mulige start i dagplejen.
Jeg har meget fokus på omsorg, ro og tryghed for det enkelte barn.

Jeg er "Grønne Spirer" dagplejer. Det betyder bl.a. at vi er ude hver dag.

Jeg forsøger at gøre børnene nysgerrig på årstidernes skiften.
Vi går f.eks. på opdagelse i skoven, i urtehaven og den skønne natur vi er omgivet af. Vi hopper i vandpytter, puster mælkebøtter og nyder roen og legen i sandkassen herhjemme.

Vi er i legestue hver anden uge hvor vi synger, leger og hygger sammen med de andre i vores gruppe og i trygge rammer. Her er også god mulighed for at opbygge legerelationer og lære de andre dagplejere at kende.
En gang om måneden er vi i heldagslegestue i Børnehaven. Dette samarbejde er med til at bygge bro mellem dagplejen og børnehaven.
Vi deltager også i fællesaktiviteter for alle dagplejere i området. Det er fx. leg på legepladsen, motorik og bevægelse i skolehallen, fastelavnsfest, sommerfest, udflugter og julefest.

Det er vigtigt for mig, at vi har et åbent og ærligt forældresamarbejde, hvor barnet er i centrum.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Ans