Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Lisbeth Bank

Lisbeth er dagplejer i Sejs/Svejbæk. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Hej og velkommen til mit dagplejehjem.

Jeg har været dagplejer siden den 1. august 1998. Jeg er ikke ryger og er født i 1967.
Familien i huset består af min mand Henrik, vores 2 voksne drenge.

Jeg bor i et hus med god plads til alle både ude og inde.

I haven er der små hyggekroge hvor børnene kan få lov til at fordybe sig. Der er en kæmpe græsplæne til tummel og leg, gynger og en stor sandkasse hvor der bliver lavet meget “mad”.
Min have udfordrer børnene motorisk, stimulerer deres sanser, og giver udfordringer der passer til det enkelte barns alder.

Vi er ude hver dag uanset vejret. Vi følger og taler om naturens gang. Mærker om det regner, sner, blæser eller om solen skinner. Lytter til stilheden og fuglenes sang, ser skyernes vandring hen over himlen, kigger på snegle og småkryb.
Vi ser på fuglene i haven når de spiser vores krummer fra måltidet, der ofte nydes udendørs. Vi hopper i vandpytterne og tester om regntøj og gummistøvler holder vandet ude. Det er ikke altid tilfældet.

Uanset om det er vådt, koldt, blæsende eller varmt finder vi tøj der passer til årstiden og mærker hvordan hver årstid har sin charme. Vi smører madpakke og går på tur i området. Madpakken spiser vi enten under en parasol i haven, i bakkerne, i skoven, ved skolen, i grøftekanten eller hvor vi får lyst.

Vi har et suttetræ i skoven som vi “fodrer” med gamle sutter. Børnene genkender deres gamle sutter. I skoven er også er vores “krokodille hul”, hvor vi kravler op og ned for at styrke og udfordre motorikken. Børnene nyder at bruge deres krop, mens de klatrer og løber op og ned af hullet i alt slags vejr.

Jeg værdsætter gode venskaber børnene imellem og at de drager omsorg for hinanden. De lærer kunsten at kramme hinanden og at have det hyggeligt sammen.

Jeg gør meget ud af at de bliver selvhjulpne og giver dem udfordringer der gør dem klar til børnehavestart.

De enkelte dage tilrettelægges så de er forudsigelige og følger børnenes dagsform og formåen. Det gør børnene trygge og giver rige muligheder for spontanitet latter og glæde.

Vi besøger jævnligt de lokale børnehaver, hvor vi leger med de andre børn. De “gamle” dagplejebørn som vi kender, hilser vi på. Gensynsglæden er stor.
Mine børn ser hvordan en børnehave ser ud og overgangen fra dagpleje til børnehave bliver lettere for det enkelte barn.

Vi er gode til at mødes med de andre dagplejere i området, så børnene bliver trygge, både ved andre børn og andre voksne. Vi mødes på legepladsen, i vores haver eller i vores legestue.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Sejs Svejbæk

Pædagogisk leder Eva Rand Mobil nr. 20 35 41 27

Pædagogisk leder Gudrun Thure Jensen Mobil nr. 30 66 43 12