Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Lisbeth Facius Frydkær

Lisbeth er dagplejer i Virklund. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr.


Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Kære nye Dagpleje familie.

Jeg vil hermed gerne byde Jer velkommen i min dagpleje – og jeg vil gøre mit til, at I skal føle Jer trygge og ha´ det godt med at aflevere jeres guldklump.

Jeg vil gerne præsentere vores familie. Jeg hedder Lisbeth Frydkær og jeg er gift med Kristian, og sammen har vi to dejlige børn, som begge går på Virklund Skole.
  
Vi bor i et dejligt hus hvor der er plads til leg inde og ude i vores dejlige have.

Jeg vil gøre alt for at Jeres barn vil få det godt i min dagpleje – jeg synes børn er super dejlige og jeg vil gerne være med til at præge deres hverdag på det niveau de nu er på.

Jeg vil altid være der for dem, uanset om de er kede af det, har behov for en hyggesnak eller en krammer – det er der altid tid til.

Jeg kan godt lide at lave kreative ting sammen med børnene, når de nu får alderen til det, og lege med dem, bage, tegne, læse bøger, spille musik og danse eller hvad de nu har lyst til. Men jeg synes også det er vigtig at de kommer ud og får frisk luft hver dag.

For vi har jo naturen lige omkring os – så det vil vi gøre brug af. For enden af vejen har vi en stor dejlig legeplads, skoven er lige omkring hjørnet eller bare gå en tur og snakke om hvad vi går forbi eller lege i vores dejlige lukkede have. Om sommeren tager vi madpakker med og går på tur i det grønne nogle gange en længere tur til Aqua eller Østre.

Vi vil også benytte vores legestue og gå ture med nogle af de andre dagplejere, så de også kommer til at lære det fællesskab, de får sammen med andre børn.

Jeg synes også det er vigtigt at vi voksne får en god dialog og sparring om jeres barn, og at vi vil få det godt sammen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at passe jeres barn – og jeg skal nok passe godt på jeres guldklump.

Mange hilsner fra
Lisbeth Frydkær


Sådan ser der ud hjemme hos mig

Virklund

Pædagogisk leder Jeannette Sloth Pedersen mobil nr. 30 66 43 18

Pædagogisk leder Bente Stewart mobil nr. 30 66 43 13