Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Lone Maria Schultz

Lone er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har kat og hund.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg har været dagplejer siden 1995 og har fulgt de kurser der har været muligt. Udover det, har jeg haft en orlov, hvor jeg blev uddannet pædagogisk assistent.

Privat er jeg gift med Mikael siden 1985. Vi har 2 piger og 1 dreng som alle er voksne nu og flyttet hjemmefra. Jeg har den stor glæde at være bedstemor til 2 børnebørn. Vi har 2 piger i familiepleje som bor ved os fast, de går på Kjellerup skole. Jeg bor i eget hus med en dejlig dagplejehave. Jeg har 2 katte samt 2 hunde som er her ind imellem. De er kun sjældent sammen med dagplejen.

Jeg arbejder med Barnet I Centrum, det gode børneliv og har fokus på det enkelte barns udvikling og trivsel. Jeg mener det er vigtigt med tryghed, omsorg og sociale relationer.

Der er en fælles kost politik i dagplejen som jeg efterlever.

Vi synger og læser helst hver dag, da det er sprogligt og socialt udviklende.

Vi bruger meget naturen samt de lokale legepladser, gerne et par gange om ugen hvis vejret er til det. Vi styrker motorikken, skaber relationers og lære om naturen m.m.

Til alle højtider går vi op i vores kultur, hvor vi er kreative, synger sange, læser bøger m.m. omkring den enkelte højtid.

Jeg har godt samarbejde med forældrene. Holder kaffehygge med alle i min dagpleje mindst 2 gange årligt plus når der er et barn der skal videre fra dagpleje.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Kjellerup