Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Lone Kjøge

Lone er dagplejer i Voel. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har hunde, katte, høns og heste.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Lone Kjøge årgang 57. Jeg er gift med Bjarne og sammen har vi 3 voksne udeboende børn, samt 5 skønne børnebørn. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden 1995, med en pause på 2 år fra 2001-2003.

Vi bor på et dejligt landsted ca 2,5 hektar i den skønne Gudenådal mellem Sminge og Resenbro. Med den nedlagte jernbane (natursti) som nabo, skov, marker og lille vandløb i nærheden, bruger vi rigtig meget tid ude.

Jeg vægter natur og dyrevelfærd meget højt, og derfor serveres der her næsten udelukkende økologisk kost.

Vi har 2 hunde (som ikke nødvendigvis er sammen med børnene) 2 ude katte, 2 heste som gerne vil klappes og en hønsegård i tilknytning til legehus og legeplads.

Min kerneressource er en nærværende, anerkendende, omsorgsfuld, stimulerende og sjov hverdag for børnene, bygget på nære relationer til det enkelte barn, som det behøver for at kunne trives og udvikle sig.
Trygge rammer hvor der er plads til udvikling af tætte relationer, nysgerrighed, glæde, motorisk og sproglig udvikling, fællesskab samt et godt forældresamarbejde.

Som nævnt serveres her for størstedelen økologisk kost. Som regel består formiddagsmad af nybagte grovboller med ost og lidt grønt til, frokost typisk af rugbrød med økologisk pålæg, fisk, måske lidt lunt til eller et varieret udbud af grønt. Eftermiddagsmad af frugt med lidt brød til.

Dagplejen er en separat afdeling i huset med egen indgang. Her er et stort og lyst legeværelse med rigtig god tumleplads indrettet til motorisk udfoldelse og med læsehjørne.

Larmende legetøj er bevidst valgt fra, da jeg mener sprog og motorik er en vigtig del i et barns udvikling.

Hyggeligt køkken med god spiseplads, tillige indrettet med små hyggelige værksteder, hvor børnene kan udfolde deres kreative sider. Det være sig tegne/male/klippe bord og lille høvlebænk med træklodser og værktøj, alt i børnehøjde.
Entre med god plads til at lære selv at trække i og af tøjet, vask hvor de lidt større børn selv kan nå op og vaske hænder, samt skab hvor børnene har hver deres hylde til bleer og lign. Dagplejen rummer desuden et lille værelse til barnevognene, så de altid er varme. Jeg kan tilbyde 4 fuldt udstyrede barnevogne.

Jeg deltager i Legestuen i Voel, hertil kører jeg med børnene i bil, selvfølgelig i godkendte autostole, og det samme gælder når vi besøger kolleger, eller smutter en tur på Troldhøj. Forældre er altid velkommen til at tage med på sådan en tur.

Fritiden bruges for en stor del i skoven på mountainbike sammen med min mand, men vi har også en kæmpe have som skal holdes.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Voel

Pædagogisk leder Eva Rand Mobil nr. 20 35 41 27