Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Louise Overgaard Sørensen

Louise er dagplejer i Virklund. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

Ja. jeg har en kat 

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Mit navn er Louise, jeg er fra 1981 og bor her i Virklund med min familie som består af min mand Anders og vores to børn, Sophia som er fra 2011 og William som er fra 2016.

Jeg har været ansat siden august 2017. Jeg er virkelig glad for mit arbejde med de 0-3 årige og sætter en ære i at gøre mit bedste for børnene hver dag.

Her hos mig lægger jeg vægt på at give børnene en god og tryg start på livet, det er vigtigt for mig at alle er i trivsel og udvikler sig. Der skal være plads til alle og hvert barn skal føle sig set og hørt.

Vi har hver dag faste rutiner for at skabe en tryg og genkendelig hverdag, samtidig lægger jeg stor vægt på at man behandler hinanden pænt, samt lærer at sige fra og have respekt for hinandens grænser.

Vi deltager i forskellige aktiviteter med de andre dagplejere som f.eks legestue hvor vi er en gruppe på 3-4 voksne og vores børn, dette er blandt andet med til at udvikle børnenes sociale netværk og lave nye venskaber. Derudover mødes vi en gang om ugen i hallen, hvor vi finder redskaber og madrasser frem til tumletid hvor vi leger og synger.

Derudover benytter jeg mig meget af den skønne natur vi bor midt i, vi tager i skoven og kigger på dyr, samler kogler, blade og hvad børnene ellers bliver optaget af. Vi går på legepladsen og besøger børnehaven som barnet kommer til at gå i, samt mange andre sjove og hyggelige ting.

Jeg går meget op i at lave sund og nærende mad til børnene og at de smager på mange forskellige ting, jeg tilbyder varm mad ca en gang om ugen. Det er vigtigt for mig at det er hyggeligt ved måltiderne og at de får lov at spise selv. Størstedelen af vores mad er desuden økologisk.

Jeg deltager i uddannelse og kurser som Silkeborg kommune tilbyder og finder det utrolig spændende og relevant for jobbet som dagplejer.

Jeg står naturligvis til rådighed for flere spørgsmål om vores hverdag.

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Virklund

Pædagogisk leder Jeannette Sloth Pedersen mobil nr. 30 66 43 18

Pædagogisk leder Bente Stewart mobil nr. 30 66 43 13