Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Maibritt Hansen

Maibritt er dagplejer i Bryrup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, en allergivenlig hund.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er fra årgang 1975. Jeg bor med min mand Torben og vores tre børn, Alexander (1996), Sebastian (2001) og Josefine (2007), og vores hund Gizmo.

Vi bor i eget hus med lukket dagplejehave, som byder på udfordringer og sjov for store som små dagplejebørn.

Jeg er uddannet social - og sundhedsassistent og har de sidste 7 år arbejdet som dagplejer, et job som jeg elsker, og brænder 100 % for.

I min dagpleje står tryghed, nærvær og kærlig omsorg, samt et godt og nært forældresamarbejde øverst, da det er en forudsætning for det enkelte barns trivsel, læring og udvikling.

Udebørn er sunde børn, og sunde børn er glade børn. Så jeg bestræber mig på, at komme ud og lege hver dag, og tager gerne madpakken med, når vejret tillader det.
Jeg nyder at komme på tur i skoven med børnene, da den byder på mange spændende oplevelser. Skovbunden både styrker og udfordrer børnenes motorik og byder også på en vifte af sanseoplevelser og sjov leg.

Vi kommer i legestue med legestuegruppen hver torsdag, og i heldagslegestue ca. en gang om måneden. I legestuen har vi månedens tema, som vi de øvrige dage følger op på med sang, fortælling og leg, så vi rigtig kan fordybe os i emnet.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Bryrup