Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Maibritt Stenberg

Maibritt er dagplejer i Gødvad. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus


Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg bor sammen med min mand Tonny og vores to piger. Milla fra 2012 og Silja fra 2014. vi bor i et hus i Gødvad, med en lille lukket have med masser af plads til leg.

Jeg er uddannet i butik, men har i 2017 valgt at blive daglejer.
Tonny er kørende montør for Inter Gastro, og han er selv opvokset i en familie med dagplejer i hjemmet.

Jeg vægter forældresamarbejdet meget højt og mener det er vigtigt at både børn og forældre føler sig trygge i dagplejen, gennem en god dialog tager vi udgangspunkt i børnenes behov.

Jeg lægger vægt på at give børnene en god og rolig opstart i dagplejen.

Jeg vil tilbyde et hjem med en stabil og genkendelig hverdag, med nærvær, samvær og omsorg. Børnene skal have en sjov og spændende hverdag hvor vi vil arbejde med sprog og motorik ved at synge og danse, tumle og lege på børnenes præmisser og med udgangspunkt i de behov de har.

Derudover mærker jeg at børn finder stor glæde i at blive selvhjulpen, når de oplever at de selv kan, giver det en følelse af glæde og øget selvværd.

I dagplejen bruger vi naturen rigtig meget, til både leg og læring, vi vil komme ud i næsten al slags vejr. Jeg bor tæt på skov, som vi vil nyde godt af.

Jeg synes det er vigtigt at børnene lærer at aflæse hinandens signaler og lære at tage hensyn til hinanden.

Jeg server sund og varieret kost. Vi vil snakke om hvor maden kommer fra, og bruge alle sanser til at udforske nye madvarer.

Velkommen hos migGødvad