Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Maj Britt Blond Axelsen

Maj-Britt er dagplejer i Alderslyst. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er fra 1958 og har været dagplejer siden 1990. I 2008 tog jeg en pædagogisk assistent uddannelse.

Jeg vægter det trygge, nære miljø, hvor dit barn udvikler venskaber og oplever at være en del af det "lille" fællesskab hos mig, men også et "større" fællesskab i legestuegruppen.

Jeg har tid til fordybelse, tid til at give dit barn nye udfordringer, tid til at bevare det pædagogiske overblik, men også tid til at improvisere og gribe dit barns initiativ.

Jeg lægger stor vægt på forældresamarbejde, da glade forældre giver glade børn.

Gr.161 – vest for Borgergade

Det gode børneliv

Vi skal være med til at styrke venskaber og skabe et miljø, hvor børnene er glade for at se hinanden og viser omsorg for hinanden.
Vi er blevet ”Grønne Spirer”, som er Friluftsrådets grønne mærkningsordning, hvor vi har fokus på udeliv.
  
Børnene skal opleve samhørighed og tryghed, og vi ses derfor i legestuen hver onsdag, hvor vi har et legestue-program, der tager udgangspunkt i læreplanstemaerne. Det er også her, børnene oplever at være en del af et større fællesskab.

Hvert år har vi en bedsteforældre-dag, og vi holder fastelavnsfest og julefest.

Nysgerrighed og lyst til at lære er vigtigt for vores børn, og her bruger vi ”bord-bænke-skoven” og legepladsen i Nyvangen rigtig meget. Samtidig har vi en Christiania-cykel, så vi kan komme lidt længere væk hjemmefra.

Vi besøger børnehaverne ”Engen” og ”Børnegården” ca. en gang om måneden, herved støttes overgangen fra dagpleje til børnehave.

Vi arbejder fagligt hvor nøgleordene er: anerkendelse og tid til fordybelse. Vi synes, det er spændende og udviklende at arbejde med pædagogiske tiltag til gavn for alle, og vi ser os selv som en gruppe, der er åbne for nye muligheder.

Vores gæstedagplejer er Jette Andersen.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Alderslyst