Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Maja Bro Kildeholm

Maja er dagplejer i Voel. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Maja Bro Kildeholm

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Maja (årgang 1985) og jeg er gift med Daniel. Sammen har vi to piger; Naomi (2012) og Lucia (2015). Vi bor i et toplanshus i Voel, hvor hele underetagen bliver brugt til dagplejen.
Jeg har indrettet et værelse med legetøj. Jeg har også et tumleværelse, hvor børnene kan få lov til at mærke og bruge kroppen.
Derudover er der masser af plads til leg i huset, da jeg vægter, at der er bevægelsesfrihed og luft omkring børnene.
  
Vi har en dejlig lukket have, hvor der er rig mulighed for at lege og gå på opdagelse.

Jeg vægter højt, at børnene føler sig trygge i mit hjem. Derfor bruger jeg meget tid på at arbejde med tilknytningen i indkøringsfasen. Der er masser af omsorg og kærlighed i mit hjem - og der er masser af knus og kram.

Jeg brænder for at arbejde med de 0-3årige; med de sociale kompetencer, med sprogtilegnelsen og med motorikken. Generelt er det en fantastisk alder, som jeg bliver så glad af at være sammen med. Jeg kan fx lide at lave motoriske udfordringer, gå på opdagelse i naturen, hygge indendørs med bøger, sange og kreative aktiviteter. Jeg laver aktiviteter og ture ud fra de børn, jeg har og vægter højt, at børnene føler sig trygge ved mig, før vi fx tager i legestuen og gymnastiksalen.

Jeg tilbyder en varieret kost. Vi får hjemmebagte grovboller til formiddag med frugt og grønt. Til middag får vi rugbrød med diverse pålæg og grønt dertil. Andre dage får vi fx frikadeller eller en rest ‘boller i karry’. Til eftermiddag får vi boller, havregrynspandekager, smoothies, frugt eller lignende.

Jeg ønsker et åbent og ærligt forældresamarbejde, hvor jeg bliver informeret om, hvad der rører sig i hjemmet, som har betydning for barnets hverdag; fx forældres sygdom, nyt arbejde o.lign. Forældrene er dem, der kender deres barn bedst og derfor, er det vigtigt for mig, at de deler deres viden om barnet med mig, så jeg som dagplejer har mulighed for at give børnene den bedst mulige hverdag, hvor jeg lærer at forstå børnenes til tider non-verbale sprog. Det er forældrenes guldklump, jeg får æren af at passe, og den opgave vil jeg gøre mit ypperste for at varetage på bedst mulig vis.

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk sociologi, hvor jeg specialiserede mig indenfor 0-6års området.

Jeg glæder mig til at byde jer indenfor!

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Voel

Pædagogisk leder Gudrun Thure Jensen mobil nr. 30 66 43 12.