Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Maria Højland Klein

Maria er dagplejer i Funder. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus 

 

Husdyr: 

Ja, vi har Sofus som er en allergivenlig og børne glad hund

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er gift med Allan og vi har sammen 3 børn. Amalie som er fra 2017 bor stadig hjemme.


I mit arbejde som dagplejer ønsker jeg at give børnene stabile rammer med ro og tryghed. Jeg planlægger derfor dagene ud fra børne behov og genkendelighed og ønsker på den måde at fremme børnenes egen gode individuelle personlighed.

Vi tager i heldags legestue en gang om ugen, hvor vi mødes fast med 3 andre dagplejere og deres børnegruppe. Dette lærer bla. børnene glæden ved det store fællesskab og giver en rigtig god mulighed for at blive udfordret udenfor hjemmets trygge rammer.

Når vi er hjemme i trygge omgivelser elsker vi at have tid og ro. Vi går gerne små ture hvor der kan stoppes op og studeres i naturen. Vi bruger også gerne havens legeplads som danner den trygge ramme for børnenes udeliv. Jeg giver børnene tid til små enkle projekter, som gør dem selvhjulpne. Jeg ønsker at fremme læring og trivsel i et sundt miljø, hvor der også kan være tid til sjov og ballade.

Jeg arbejder ud fra dagplejens læreplans temaer og arbejder ud fra et årshjul som gør det muligt at komme omkring alle seks læreplanstemaer.

Jeg lægger stor vægt på at børnene får en næringsrig varieret og sund kost. Jeg mener det er meget vigtigt at børnene selv har del i hvad de får at spise og selv kan vælge fra og til. Ca.80% af vores mad er økologisk. Jeg tager gerne hensyn til trosretninger, allergi eller andre overbevisninger.

Jeg stræber efter et godt forældre samarbejde med en åben og ærlig dialog og gensidig respekt og empati. Jeg ønsker at både børn og forældre føler sig velkomne her hos os.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Funder og Funder Kirkeby

Pædagogisk leder Lisbeth Lausten Bang mobil nr. 51 70 36 69 

Pædagogisk leder Bodil Lauge Jakobsen mobil nr. 30 66 43 16
  
Pædagogisk leder Kirsten Hansen mobil nr. 30 66 43 19