Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Melisa Vishoff Fisker

Melisa er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Ja, jeg har to katte

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Halløjsa, jeg hedder Melisa. Jeg er fra 1991 og bor sammen med min familie i Kjellerup.
Min familie består af min mand Michael (1988), vores to vidunderlige drenge, Mailo (2013), Marcelo (2016) og vores to katte.

Vores hjem er 100 % røgfrit.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent (2012) og Social og sundhedshjælper (2015). Jeg har været dagplejer siden januar 2017 og før min ansættelse, som dagplejer har jeg bl.a. arbejdet i vuggestue og børnehave.

Jeg syntes det er fantastisk at arbejde som dagplejer, da arbejdet med børn er noget jeg altid har elsket, og det for mig er meningsfyldt.

Jeg er en meget omsorgsfuld person, der vægter det enkeltes barns behov højt.
Det er vigtigt for mig at skabe en god og tryg relation til både børn og forældre. Jeg oplever at struktur og genkendelig i hverdagen er med til at skabe en god ramme for denne tryghed.

Det er vigtigt for mig at være nærværende og tydelig i min kontakt med det enkelte barn, dermed forebygges konflikter blandt børnegruppen også.

I min hverdag (mest under måltiderne) bruger jeg baby tegn / tegn til tale. Jeg oplever at barnet her får en mulighed for at kommunikerer og kan derved føle sig forstået.

Jeg vægter udelivet højt så derfor er vi ude næsten hver dag. Det at komme ud og gå på ujævnt terræn styrker også børnenes grovmotorik. Vi vender gerne sten og brædder, for at se og udforske hvilket dyreliv, der kan gemmer sig herunder. Desuden nyder jeg at være kreativ med børnene. Her har jeg særlig fokus på udvikling af finmotorikken og stimulering af sanserne.

Det er vigtigt for mig at børnene får en sund og varieret kost. Det meste af den mad de får hos mig er økologisk og hjemmelavet. Derudover har jeg valgt at børnene skal have mindst et varmt måltid om ugen.

Her er lidt af de fastlagte aktiviteter som jeg/vi har sammen med mine kollegaer.

- En gang om ugen er vi i gymnastiksalen.
- I perioder er vi til babysalmesang en gang om ugen.
- Vi tager op og synger på plejehjem for de ældre en gang om måneden.
Håber at I fik en smule indsigt i mig og min hverdag som dagplejer.

 

Kjellerup