Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Mette Rosenkvist

Mette er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus


Husdyr: 

Nej, vi har ingen dyr.


Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er årgang 1979 og bor sammen med Thomas. Sammen har vi to piger fra 2013 og 2015. Thomas har desuden 2 piger fra et tidligere forhold. De bor hos os hver 2. uge. 

Jeg er uddannet sygeplejerske fra 2003, men valgte i 2016 at blive dagplejer.

Jeg vægter forældresamarbejdet meget højt og mener det er vigtigt at både børn og forældre føler sig trygge i dagplejen. Gennem en god dialog tager vi udgangspunkt i børnenes behov. 

Jeg er af den opfattelse, at når børn oplever nærvær, tryghed, omsorg og man viser dem tillid, har de bedre forudsætninger for socialisering og læring.

Jeg lægger vægt på at give børnene en god og rolig opstart i dagplejen. 

Hos mig er børnenes fællesskabsfølelse vigtig. Jeg tror på at oplevelsen af at have værdi, at slå til, at være rigtig som man er og være en lige værdig del af fællesskabet er essentiel og at resultatet bliver glade børn med højt selvværd.

Jeg synes det er vigtigt at børnene lærer at aflæse hinandens signaler og lærer at tage hensyn til hinanden. Jeg lægger vægt på at hjælpe børnene med at blive selvhjulpne og udvikle deres sociale kompetencer.

Ude leg/naturen, sang og højtlæsning er en fast del af vores hverdag.

Jeg er selv meget glad for at opholde mig i naturen året rundt og i næsten al salgs vejr.

 Derfor ligger det mig også helt naturligt at give børnene en række gode og lærerige naturoplevelser. For mig er udviklingen af børnenes sanser meget vigtig.

Jeg serverer sund og varieret kost som overvejende er økologisk. Børnene kan være med til madlavning på et niveau der passer dem.

Velkommen hos mig.


Kjellerup