Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Pernille Gjerulff Ohlsen

Pernille er dagplejer i Gødvad. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har en hund og en udekat.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er fra 1984 og uddannet pædagog. Jeg bor i et parcelhus sammen med min mand og vores 3 dejlige børn Mathias fra 2006, Viktoria fra 2008 og Oliver fra 2013. Vi har desuden hund og kat.

Som person er jeg meget imødekommende med et godt humør og positiv sind. Jeg er et meget roligt og tålmodigt menneske og omsorgen for hvert enkelte barn vil have højeste prioritet.

Jeg ønsker at skabe et åbent og ærligt samarbejde med forældrene, hvor børnene altid er i fokus.

Mit mål er at skabe en dagpleje hvor det er trygt og rart at være både for børn og forældre. Her vil børnene altid være i centrum og hverdagen foregår på deres præmisser og her er altid tid til et kram.

Jeg går meget op i at støtte barnet til at blive selvhjulpen og dette kræver god tid, tålmodighed og øvelse, øvelse, øvelse.

Mit store interesseområde er motorik og hvordan vi igennem leg kan stimulere børnenes motoriske færdigheder, så de får de bedste forudsætninger i fremtiden.

Jeg tilbyder stabile rammer og genkendelige rutiner. Jeg har et dejligt stort legeværelse med masser af udfordringer for børnene og en dejlig legeplads i haven.
Jeg kan godt lide at bruge de mange faciliteter i Gødvad og har tit ture ud af huset.

Velkommen til Pernilles dagpleje.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Gødvad