Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Pia Plagborg Rasmussen

Pia er dagplejer i Them. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er gift med Tonny. Jeg har to drenge Jacob (1998) og Mads (1996). Jeg bor i et træhus med stort køkken/alrum og legeværelse.

Mit hjem er røgfrit og allergivenligt.

Jeg har været dagplejer siden oktober 2005. Jeg har gennemgået 1.modul i Silkeborg dagplejeuddannelsen (relations orientering). Blev certificeret mindful dagplejer i 2017. Derudover taget pædagogiske kurser en til to gange om året.

Jeg bruger meget tid på at børnene får en god relation og tilknytning til mig og de andre børn. Jeg laver børneyoga og mindfulness til at finde den indre ro. Jeg læser og synger meget for at styrke sprogforståelsen.

Som medlem af grønne spirer kan vi både udforske naturen og bruge den som en del af den motoriske udvikling på samme tid.

Vi leger på naturlegepladsen/legepladsen, i skoven og hjemme i haven. Vi besøger de lokale landmænd, brandstationen, plejehjemmet og morgensang i kirken.
Når det passer ind i børnegruppen tager jeg gerne på tur med bussen til andre oplevelser i Silkeborg f.eks. Aqua.

Vores gruppe er i legestue om tirsdagen, hvor vi har forskellige temaer igennem sang, historie og bevægelse, hvor vi også styrker kendskabet til de andre voksne og børn. Vi besøger byens børnehaver hver måned. Vi laver heldagsture ud af huset et par gange om året, bondegård, camping eller noget helt andet.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Them