Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Regitze Engelhardt Fuhrmann

Regitze er dagplejer i Levring, Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

Nej, jeg har ingen dyr 

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er årgang 1987 og bor sammen med Simon i præstegården i Levring sammen med vores tre børn Storm (2011), Agnes (2012) og Lucia (2016).

Jeg er uddannet indenfor dansk og kulturformidling. Det lægger mig derfor nært at arbejde med sprog og kultur sammen med børnene. Vi læser og synger hver dag og følger årets gang med højtider og fester. Vi udtrykker os kreativt og skaber selv.

Vi følger årets gang i naturen og er ude hele året.


Jeg serverer økologisk mad med en masse grønt og frugt fra vores egen have. Jeg lægger stor vægt på “fra-jord-til-bord” hvor børnene får en god fornemmelse for, hvor maden kommer fra, og hvor børnene selv er med til at så og høste deres egen mad.

Jeg tror på nærhed som et absolut nøgleord i dagplejen. Hos mig indgår børnene i et tæt og familiært fællesskab med de andre børn og også med min egen familie.

Jeg arbejder med selvhjulpenhed og børnenes sociale kompetencer, som to vigtige elementer for at indgå i et sundt fællesskab og få et højt selvværd.

Jeg har en anerkendende tilgang til børn og tror på, at alle børn har værdi.

 

Kjellerup