Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Solveig Kristensen

Solveig er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus


Husdyr: 

Ja, jeg har hund og kat.


Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg bor sammen med mine to piger fra 2009 og 2011 og min kæreste Troels.
Vi bor til leje i et dejligt hus i Kjellerup, hvor vi har boet siden begyndelsen af 2016. Vi har en stor opdelt have, med god plads til leg.

Jeg er uddannet Finansøkonom og har tidligere arbejdet i bank, men har i 2017 valgt at blive dagplejer.
Troels er kørende sælger og er selv vokset op i en familie med dagpleje i hjemmet.

Jeg vil kunne tilbyde et hjem med en stabil og genkendelig hverdag, hvor nøgleordene er nærvær, samvær og omsorg.
For at give barnet de bedste muligheder for en god tid i dagplejen vægter jeg forældresamarbejdet højt, så vi sammen kan give barnet den bedste start i dagplejen og det liv der følger efter.

For mig er det vigtigt at være nysgerrig på verden, og bruge naturen og de nærliggende omgivelser som inspiration til oplevelser, leg og læring. Jeg stræber efter at komme ud så ofte som muligt, og nyder både blæst i håret, sol på kinderne, hop i vandpytter og leg i sneen.

Jeg er glad for dyr og har både en mindre hund og kat. Jeg tror på at børn har godt af at lære hvordan vi tager os af, og er sammen med dyr. Dyrene har naturligvis egne aflukkede området så samværet kan vælges til og fra efter behov.

Børnene skal have en sjov og spændende hverdag hvor vi vil arbejde med sprog og motorik ved at synge og danse, tumle og lege på børnenes præmisser og med udgangspunkt i de behov de har.

Derudover mærker jeg at børn finder stor glæde i at blive selvhjulpne. Når de oplever at de selv kan, giver det en følelse af glæde og øget selvværd.

For at give børnene energi og kræfter til dagen tilbydes der en god varieret kost. Vi vil snakke om hvor maden kommer fra og bruge alle sanser til at udforske nye madvarer. Kjellerup