Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Susanne Bennedsen

Susanne er dagplejer i Gjessø. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

Nej, jeg har ingen dyr 

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Hej jeg hedder Susanne, er født i 1963. Jeg er gift med Flemming og vi har boet i Gjessø siden 1986. Vi har 3 voksne sønner, Jannik, Alexander og Malthe, de er alle flyttet hjemmefra. Desuden er vi så heldige at vi indtil videre er beriget med 3 børnebørn.
  
Jeg har arbejdet som dagplejer da mine børn var små, har siden 2004 uddannet mig til pædagog og har indtil juni 2017, arbejdet indenfor handicap og psykiatri.
Jeg har desuden en diplomuddannelse indenfor gennemgribende udviklingsforstyrrelse samt kurser i neuropsykologi/pædagogik.
  
Som dagplejer lægger jeg vægt på at give børnene en indholdsrig dag, med stor vægt på leg, fordybelse, sang/fagter og vi hører meget musik, læser/kigger og taler om bøgerne, taler om familierelationer, årstider, griber de ting som fanger børnenes interesse, osv. være undersøgende både ude og inde, lave og spise forskelligt mad både varmt og koldt.
  
Jeg køber en del økologisk mad, men er ikke 100 % økologisk. Men allervigtigst for mig, at der tages udgangspunkt i det enkelte barn og vurdere hvordan har de det i dag.

Tryghed, nærvær og omsorg går forud for alt andet og er trygheden er grundlæggende for om børnene er klar til legestue, besøg i børnehaven og andre større sociale sammenhænge.
  
Jeg har fokus på motorik, vi skal gerne ud hver dag og bruge kroppen, det kan være hjemme i haven, i skoven som jeg bor lige op af eller på legepladsen osv.

Vi deltager i legestue når børnene er klar til det, det foregår på Gjessø skole hvor vi låner et lokale/gymnastiksalen.
En gang om mdr. er der heldagslegestue, hvor man afleverer og henter sit barn på skolen.

Desuden besøger vi børnehaven og har et fint samarbejde med dem, hvilket letter overgangen til børnehaven for dit barn. Er der mere I har lyst til at vide, er I velkommen til at kontakte mig.

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Gjessø

Pædagogisk leder Laila Højen Mobil nr. 30 66 43 25