Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Susanne Johnsen

Susanne er dagplejer i Balle. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus 

Husdyr: 

Nej, jeg har ingen dyr


Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Susanne og har været dagplejer siden 2007, er gift med Sigurd og sammen har vi to piger, som nu er voksne. Vi bor i hus tæt på skoven.

Dagplejebørnene og jeg nyder at være ude, derfor bruger vi en del tid i skoven - gerne med madpakker, ved søen med ænder, en tur på legepladsen eller på besøg ved en kollega.
Om morgenen hvis vejret ikke er til det, tegner vi i stedet, læser/kigger i bøger og synger og danser.

Vi er i heldagslegestue 1 gang om ugen, hvor vi hygger og leger med børnene fra de to andre dagplejere. I legestuen har vi i løbet af året små temaer i fokus såsom naturen, krop og bevægelse samt socialt samspil.

Bedsteforældredag, forældrekaffe, jul, fastelavn, påske m.m. er også en del af legestuerne. Aktiviteterne bliver tilpasset den børnegruppe vi nu har. Og nogle gange deler vi os op, så de store og små får forskellige udfordringer.

Det betyder meget for mig, at børnene og forældrene får den bedst mulige start på dagligdagen og derfor har jeg meget fokus på tryghed, ro og omsorg for det enkelte barn. På den måde kan barnet opleve at dagplejen er et trygt og rart sted at være. For at nå dette mål, fortæller jeg åbent og ærligt forældrene om barnets dag og håber, at forældrene vil vise mig den samme tillid.

Jeg lægger vægt på en sund og varieret kost, men plads til hygge ved specielle lejligheder i samarbejde med forældrene.


Sådan ser der ud hjemme hos mig

Balle, Dalvejen og Højmarkskvateret