Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Trine Juel Frederiksen

Trine er dagplejer i Silkeborg syd og midtby. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus 

 

Husdyr:

Ja, vi har en lille rolig bomuldshund  

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Trine og er årgang 1974. Jeg bor sammen med min mand, René og vores fire børn (2003, 2005, 2008 og 2011) og vores lille rolige bomuldshund Siga. Vi bor i vores dejlige hus med en god lukket have, tæt på skovene og Silkeborg bad.

I min dagpleje er det vigtigt at der er plads til det enkelte barn. At barnet føler sig værdsat og vi har gode faste rutiner, med nærvær og omsorg for den enkelte.
Desuden vægter jeg et godt tillidsfuldt, åben og ærligt forældresamarbejde højt. Det er vigtigt at både forældre og børn føler sig trygge.

Hverdagen er efter børnenes behov og alder. Det kan være en rolig dag hjemme eller med de andre dagplejere i området. Vi går ofte i skoven, på Silkeborg bad, biblioteket, legestue mm. Fællesskabet med andre er med til at styrke børnene socialt og gøre det nemmere når de skal i gæstedagpleje og senere i børnehave.

Jeg følger dagplejens kostpolitik og bager ofte selv brød. For mig er det vigtigt at måltiderne er hyggelige og der er en god stemning omkring bordet.

Desuden er det vigtigt for mig at der er plads til alle med hver vores personlighed, plads til leg, ro, fordybelse, fællesskab, læring, sang og fjolleri. 

 

Silkeborg syd og midtby