Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Vibeke Lundgaard Clausen

Vibeke er dagplejer i Thorning. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

At skabe rammer for at barnet får mulighed for at lege og lære, at drømme og forme – leve og være!

Jeg lægger vægt på, at min dagpleje bæres af omsorg, hjertevarme, nærvær, glæde og tid, med plads til forskellighed og til fordybelse. Kram og nærvær er en naturlig del, så barnet føler sig værdifuld og føler at dets bidrag til fællesskabet er betydningsfuldt!

Åben dialog med forældre giver de bedste betingelser for barnet og mig.

Jeg ønsker, at barnet hos mig lærer at mestre livet. At det enkelte barn udvikler sig til et robust individ, som tager stilling til livet og dets udfordringer – både i mødet med andre og i mødet med krav og forventninger.

Barnets særlige styrker/udfordringer er i fokus i arbejdet med pædagogiske lærerplaner.
For at styrke barnets udvikling tilbydes ofte kropsmassage. Den genkendelige rytme gør barnet tryg. Dagligt mærker vi årstidernes skiften og sanserne stimuleres. Der er utrolig mange muligheder for leg og læring overalt: hoppe fra et muldvarpeskud, undersøge barken for biller, trille ned ad højen, gemme os i det høje græs, ligge på ryggen og kigge op på de svajende træer, mens vinden kærtegner kinden. Sammen undres vi: Gad vide hvor musens mor er henne? Gad vide hvor snelygten blev af?

Det er spændende at tilbyde barnet smagsoplevelser; min køkkenhave inspirerer barnet, som er med til at så, vande og høste. Barnet tilbydes ofte at deltage i madlavningen, hvilket øger dets madmod og færdigheder. Se: Didaktik i Dagplejen på YouTube.

Inde er der god plads til at kravle, tegne, lægge puslespil, gynge, danse, bygge huler mm. Nærvær giver mange skønne stjernestunder! Når barnet er klar så deltager vi i heldagslegestuen i Vium-Hvam gl. skole en gang om ugen. En fantastisk mulighed for barnet at indgå i et større fællesskab, at indgå i nye legerelationer, at være med i aldersopdelte aktiviteter og at lære huset at kende før børnehavestart.

Jeg er fra 1964 og har været dagplejer siden 1993. Jeg er gift med Peder, som I også vil møde ind imellem. Vi har 3 voksne sønner, hvoraf 2 er flyttet hjemmefra. Vi bor på et dejligt landsted, ved Stendal skov. I er meget velkomne til at besøge mig, giv blot et kald.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Thorning / Vium-Hvam - Skræ

Pædagogisk leder Kirsten Hansen mobil nr. 30 66 43 19

Pædagogisk leder Lisbeth Lausten Bang mobil nr. 51 70 36 69