Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Vivi Ulla Christensen

Vivi er dagplejer i Kjellerup. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Nej

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er født i 1960 og er gift med Kaj. Vi har 3 voksne døtre samt et barnebarn.

Jeg har været dagplejer siden 1992, så har en vis erfaring, men er også åben for nytænkning og udvikling. Jeg har mange relevante kurser.

Jeg er en positiv, udadvendt og rolig person, som giver børnene omsorg og tryghed.
  
Jeg har en børnevenlig have og i nærmiljøet er der grønne områder, legepladser, andedam, skov, området bag Arenaen med køer og får. Det udnytter jeg til at udfordre børnene.
  
Jeg synger meget med børnene, både hjemme og på gåtur. Jeg vægter anerkendelse og empati af det enkelte barn, samt forældre højt. Jeg forsøger hele tiden at være på forkant med børnenes næste udviklingstrin.

Det kan være på det sproglige, motoriske, alsidige personlige og sociale samt selvhjulpethed. Uanset formålet skal det være sjovt og foregå gennem leg. Det udvikler det enkelte barn som individ samt gruppe sammenholdet.

Børnene deltager efter lyst og alder i dagligdagens rutiner med f.eks. borddækning. Sammen med min legestuegruppe mødes vi i legestuen Mariehønen.

Vi vægter et godt læringsmiljø samt udnytter den gode legeplads. Når vi får tilbud om det deltager vi i salmesang, bio i Mosaikken samt fysisk udfoldelse i Arenaen. Jeg deltager i aktiviteterne afpasset børnenes behov.
   
Mit mål er nogle glade og trygge børn der er godt klædt på, til at komme videre i børnehave.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Kjellerup