Selvbetjening og tidsbestilling

Erik Isager fik Drewsen-prisen i 2017

SIF's hovedformand, Erik Isager, modtog en Drewsen i 2017, da foreningen fejrede de første 100 år med en jubilæumsreception.

I Silkeborg Kommune har vi en helt særlig pris, Drewsen-prisen, som borgmesteren i Silkeborg Kommune ved særlige lejligheder kan vælge at uddele til en borger, en virksomhed, en organisation, en forening eller andre, som har gjort en helt ekstraordinær indsats til gavn for Silkeborg-området eller som har medvirket til, at Silkeborg er blevet kendt udadtil.

I 2017 fik SIF's hovedformand Erik Isager sig noget af en overraskelse, da borgmester Steen overrakte statuetten af Drewsen til ham med følgende begrundelse:

"Kære Erik. Der skal meget til at få statuetten af Silkeborgs grundlægger. Netop derfor får du æren af at modtage en Drewsen.

Drewsen var en stor personlighed og parat til at arbejde hårdt for at nå sine mål. Hans engagement og fremsyn kom der både en moderne virksomhed og en by med vokseværk ud af. Han gjorde en dyd ud af at involvere sig i byens ve og vel.

Indrømmet; Drewsen er svær at hamle op med. Men du har de samme egenskaber.

Så du får en statuette af ham for dit fremsyn, dit engagement og din evne til at involvere dig.

Fremsyn: Du fremdyrker utrætteligt og med succes nye idrætsgrene i SIF, og du har i årtier konstant udviklet foreningen i den rigtige retning.

Engagement: Som hovedformand i SIF er du en primus motor i breddeidrætten. En stor del af byens idrætsudøvere i alle aldre har nydt godt af – og lært af – din smittende ildhu.

Involvering: Du er bredt engageret i byens kulturliv og en ildsjæl af en helt speciel kaliber. Du går aldrig af vejen for at involvere dig, og du er derfor kendt som et forbillede i foreningslivet.

Silkeborg er stolte af at have dig som borger, Erik Isager. Du har en positiv indflydelse på dine omgivelser. Også derfor er det helt på plads at give dig en Drewsen som tak for din store indsats for Silkeborgs indbyggere.

Du har i den grad gjort dig fortjent til Silkeborg Kommunes særpris, Drewsen!"

Læs mere om Drewsen og statuen af ham


Tidligere modtagere af en Drewsen