Selvbetjening og tidsbestilling

Idrætslederpriserne

Caroline Damgaard Jensen og Lars Bomholt Damgaard fik Silkeborg Kommunes idrætslederpriser for 2017.

Lars Bomholt Damgaard Silkeborg Kommunes Idrætslederpris har stået i spidsen for de stævner i klubben, der har været afholdt på Langsøen samt øvrige kajakstævner af høj kvalitet. I 2017 har været et særligt år, hvor der fra Søsportens Hus blev arrangeret Silkeborg Regatta og Nordisk Mesterskab i kaproning med Lars som tovholder.

Udover stævneansvar bruger han en meget stor del af sin fritid med Silkeborg Kajakklubs store talentgruppe. Igennem en årrække har talentgruppen været stigende, og de har leveret meget synlige resultater med rigtig mange medaljer af både guld, sølv og bronze, hvilket også er meget synligt ved Idrætsrådets prisoverrækkelser hvert år. 

 

Lars Bomholt Damgaard modtog Silkeborg Kommunes Idrætslederpris, og Caroline Damgaard Jensen modtog Silkeborg Kommunes Ungdomsidrætslederpris. Priserne  Sammen med hædringen fik de to prismodtagere en buket og en check på 5.000 kr.

Lars Bomholt Damgaard er indstillet til at modtage prisen af Silkeborg Kajakklub og Caroline Damgaard Jensen af Silkeborg Gymnastikforening.