Selvbetjening og tidsbestilling

Silkeborg Kommunes kulturelle iværksætterpris

Underviser ved Den Kreative Skole, Flemming Giese, blev årets kulturelle iværksætter i 2017

Der er også en masse personer uden for rampelyset - bag kulissen - som sørger for, at kulturlivet i Silkeborg Kommune er i en rivende udvikling. Det er netop én af de personer, som Årets kulturelle iværksætterpris hylder. 

Årets kulturelle iværksætterpris 2017 går til underviser ved Den Kreative Skole, Flemming Giese, som i sin karriere har været involveret i et hav af nyskabende og spektakulære kulturbegivenheder i Silkeborg. 

Senest har han bidraget med den smukke lyssætning på Havnen forbindelse med uddelingen af Kronprinsparrets Priser i november, og han var projektleder af River Art-forestillingen "Waternymph", der udspillede sig under sommerens Ildfestregatta.   

- Flemming Giese er bedste eksponent for at få tingene omkring forskellige kulturprojekter til at spille. Med sin iver og professionalisme er han en stor inspirator for rigtig mange mennesker. Han genererer idéer og han får tingene gennemført. Alt sammen til stor glæde for kulturforbrugere i Silkeborg Kommune, siger Kultur- og Borgerservicechef John Bøgelund Frederiksen.