Selvbetjening og tidsbestilling

Eskild Lyngholm fik Drewsen-prisen i 2018

Prisen tildeles Eskild Lyngholm for hans livslange arbejde til gavn for Silkeborg og Silkeborgs virksomheder.

I mere end 30 år har Eskild Lyngholm varetaget et utal af bestyrelsesposter, hvor han har hjulpet små og store virksomheder til vækst og udvikling, og han har på dygtigste vis varetaget posten som bestyrelsesformand for Ferskvandscenteret.

Eskild Lyngholm har gennem sit stærkt engagement været optaget af at udvikle Silkeborg, og det er altid sket i fællesskab med andre. Fællesskabet har en helt særlig betydning for Eskild Lyngholm. Han er til enhver tid parat til at hjælpe eller skubbe på, når nogen har spurgt om hjælp. Det er netop fordi, vi er fælles om tingene, at vi i Silkeborg lykkes med så mange lokale udviklingsaktiviteter.

Ønsket om at skabe noget i fællesskab gjorde Eskild Lyngholm til hovedstifter og direktør i Silkeborg Udviklingsselskab, som fik til formål at investere i projekter og virksomheder i Silkeborgområdet. Her bidrog han blandt andet til realiseringen af Jysk Musikteater og byens musicaltradition.

Trods de mange år som leder og med bestyrelsesarbejde er Eskild Lyngholm aldrig holdt op med selv at lytte, lade sig inspirere eller at lære, ligesom han selv i rigt mål deler ud af sin store viden gennem undervisning og i sit bestyrelsesarbejde.

Drewsenprisen er en pris, som uddeles ved særlige lejligheder til en borger, virksomhed, organisation, forening eller andet, som har gjort en helt ekstraordinær indsats til gavn for Silkeborgområdet eller som har medvirket til, at Silkeborg er blevet kendt udadtil.