Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Byrådet: De økonomiske udfordringer skal løses

Silkeborg har samme udfordringer, som mange andre kommuner i Danmark. Derfor er der en forventning om, at Regeringen og KL bliver enige om en økonomiaftale, som giver flere penge til kommunernes kerneopgaver.

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Bios Gård får midlertidigt grønt åndehul

Legeelementer, bænke og grønne elementer rykker lige nu ind i Bios Gård og forvandler grå parkeringspladser til et hyggeligt opholdsrum med plads til leg og afslapning mellem indkøbene.

Silkeborg belønner smuk arkitektur - vil du være med?

Er du cyklet forbi et smukt nybyggeri eller flot restaureret bygning? Har din nabo lavet en kreativ tilbygning? Eller er der en plads, et torv eller en sti, du synes fortjener særlig opmærksomhed?

Mangfoldighed og fællesskab forbliver nøgleord for Dybkærskolen

Det pædagogiske program for Dybkærskolen beskriver, hvordan skolen fortsat skal kunne rumme mangfoldighed og danne fællesskaber, når de i 2023 åbner dørene til nye rammer.

Ændrede åbningstider i sommerferien

Sommeren er over os, og snart vil mange have sommerferie. Det gælder også for de ansatte i kommunen, og derfor kan der forekomme ændrede åbningstider for nogle af kommunens institutioner i sommerferien.

Betydeligt kortere sagsbehandlingstid på byggesager

Virksomheder og borgere får i dag behandlet deres byggesag på fire uger i gennemsnit mod syv uger for et år siden. Det er et fald i den gennemsnitlige sagsbehandlingstid på næsten 40 %.

Lotta Sandsgaard bliver ny teknik og miljøchef

Økonomi- og erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Lotta Sandsgaard som ny teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune. Lotta Sandsgaard afløser Søren Peter Sørensen, som på grund af sygdom trapper ned frem mod pensionering

Ændring af takster for SFO pr. 1. oktober 2019

Ændringen sker som følge af justeringen af folkeskoleloven, som Folketinget vedtog 2. maj 2019.

Historisk sti er klar: Udforsk Gudenåen til fods

Naturinteresserede har nu mulighed for at udforske naturen langs Gudenåen på helt tæt hold. Silkeborg Kommune og Naturstyrelsen har netop renoveret 22 kilometer af Trækstien og bygget Danmarks længste træsti på halvanden kilometer. Stien byder ikke alene på store naturoplevelser, den gemmer samtidig på en helt særlig historie.