Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Vinderne af arkitekturprisen 2019

Mandag 7. oktober 2019 blev arkitekturprisen 2019 uddelt i Jysk Musikteater. Trækstien, Kongegården, et enfamiliehus i Sejs og en restaureret spejderhytte i Gjern løb med den fornemme pris – og tre projekter fik hædrende omtale.

En ny kommuneplan er på vej

I Silkeborg Kommune er vi lige nu i gang med at revidere kommuneplanen, så den giver de bedste rammer for vækst, udvikling og oplevelser i de kommende år.

Årets lokalområde er Kragelund-Frederiksdal

En købmandsbutik drevet af lokale og frivillige kræfter og en fælles indsats for at få vuggestuepladser og en hal til byen er nogle af årsagerne til, at Kragelund i år løber med prisen som årets lokalområde i Silkeborg Kommune.

Vær med til at hylde arkitekturen 7. oktober

Hør førende arkitekter fortælle om god arkitektur, kom med dine forslag til, hvad Silkeborg Kommunes nye arkitekturpolitik skal indeholde og vær med til at hylde de smukkeste bygninger og anlæg.

Borgerservice holder lukket to dage pga. ombygning

De sidste to hverdage i september, fornyer vi indretningen i Borgerservice. Den nye indretning skal skabe et bedre flow for ekspeditioner, give en bedre oplevelse for alle og gøre indretningen mere tidssvarende.

Stærkt ansøgerfelt til udvikling af ny Dybkærskole

Der er rift om at udvikle Silkeborg Kommune. 24 kompetente og kvalificerede rådgiverteams har budt ind på opgaven om at udvikle den nye Dybkærskole i Gødvad.

Danmarks smukkeste motorvej fylder 3 år: 30 mio. biler har kørt på vejen

Den 11. september 2019 er det tre år siden kronprins Frederik klippede snoren og åbningen af Silkeborgmotorvejen blev fejret med Danmarks største vejfest. Siden har ca. 30 mio. biler kørt på motorvejen. Det viser tal fra Vejdirektoratet.

Her er de nominerede til Silkeborg Kommunes arkitekturpriser

Hver andet år hædrer vi bygninger og anlæg med en særpræget arkitektur, der er med til at gøre kommunen smukkere. Nu er de nominerede til årets priser fundet, og du kan stemme på din favorit.

Silkeborg vinder innovationspris

Virtual reality briller (VR-briller) hjælper unge med at tackle deres sociale angst. Nu har projektet vundet Center for Offentlig Innovations Hverdagsinnovationspris.