Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Coronavirus: Genåbning af dagpleje, daginstitutioner og skoler

De første, forsigtige skridt i en gradvis og kontrolleret genåbning af samfundet gennemføres i flere faser. Her er informationer til forældre og medarbejdere.

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og de fire foregående annoncesider her på siden.

Coronavirus: Forsigtig gradvis genåbning af samfundet (opdateret)

Statsministeren har 6. april 2020 offentliggjort de første, forsigtige skridt i en gradvis og kontrolleret genåbning af samfundet fra onsdag 15. april 2020.
Se hvad vi ved lige nu om genåbningen i Silkeborg (7. april 2020 kl. 10.00).

Coronavirus: Politi og Silkeborg Kommune opfordrer til fortsat at stå sammen - på afstand

Politi og Silkeborg Kommune roser kommunens borgere for at tage situationen alvorligt og opfordrer til vedholdenhed, så samfundet gradvist kan åbnes op efter påske.

Coronavirus: Informationer om genåbning

Silkeborg Kommune får i øjeblikket mange henvendelser fra forældre om pasning af børn efter påske. Vi afventer statsministerens, regeringens og sundhedsmyndighedernes udmelding om rammerne for en forventet langsom genoplukning af det offentlige Danmark gældende fra efter påske.

Coronavirus: Se hvor du kan få hjælp, støtte og rådgivning

Her kan du se en liste over tilbud, hvor du kan få støtte, hjælp og rådgivning - eller melde dig som frivillig – under corona-epidemien.

Naturen og fællesskaber skal danne rammen om Silkeborgs nye bydel Eriksborg

Natur og fællesskaber er nøgleordene i de bærende principper, som Økonomi- og Erhvervsudvalget netop har godkendt for udviklingen af den nye bydel Eriksborg. Dermed skal den nye bydel understøtte Silkeborg Kommunes identitet som Outdoor Hovedstad.

Coronavirus: Silkeborgaftale med de faglige organisationer om omplacering af medarbejdere

Den gode dialog og det gode samarbejde mellem Silkeborg Kommune og de faglige organisationer viser også sit værd under coronakrisen, hvor Silkeborg Kommune og de faglige organisationer nu har indgået en aftale om omrokering af medarbejdere til nødberedskabet. Det sker som opfølgning på den nationale aftale mellem KL og de faglige organisationer.

Coronavirus: Bibliotekerne fortsætter tilbud online

I Silkeborgs bibliotekers 100-årige historie har der aldrig været en lignende lukkeperiode. Til gengæld knokler medarbejderne med at hjælpe brugerne i gang med digitale muligheder og inspirere til lærerige aktiviteter derhjemme.

Coronavirus: Byrådet takker alle medarbejdere for indsatsen

Til byrådsmødet mandag 23. marts blev byrådet enige om at sende en stor tak til alle i kommunen.