Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Gudenåen oversvømmelse

Foreløbige resultater fremlagt for håndtering af vand i Gudenåen

I et år har de syv Gudenåkommuner arbejdet på en helhedsplan for Gudenåen. Forleden blev de foreløbige resultater og anbefalinger for første gang præsenteret på et temamøde for interessenter omkring Gudenåen.

Illustration af Silkeborg Trailcenter

Silkeborg Trailcenter bliver det nye mødested i Danmarks Outdoor Hovedstad

Løbe- og mountainbiketuren, en stille stund yoga, ældremotion og meget mere kan i 2022 begynde ved Silkeborg Trailcenter.

Kommunen Informerer uge 15

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og de fire foregående annoncesider her på siden.

Fodbold for Hjertet sparkes i gang

Det nye projekt ’Fodbold for Hjertet’ sparkes i gang

’Fodbold for Hjertet’ er et nyt projekt, som skal hjælpe kvinder og mænd med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilsygdomme til et sundere liv.

Røg

Silkeborg Kommune er nu en røgfri arbejdsplads

Over påsken er Silkeborg Kommune blevet en røgfri arbejdsplads. Det skete 1. april og betyder, at det nu er slut med røg i arbejdstiden.

outdoor

Tak fordi du passer på naturen, giver plads til andre og rydder op efter dig selv

Danmarks Outdoor Hovedstad er mere populær end nogensinde, og der bliver stadig passet rigtig godt på naturen. Derfor sender Silkeborg Kommune og Naturstyrelsen nu stor ros til både garvede outdoorentusiaster og nye brugere i naturen.

Visualisering af den nye Dybkærskole

Byggeriet af den nye Dybkærskole er i udbud

Vi er nu nået til den milepæl i projektet, hvor den nye Dybkærskole skal i udbud. Det betyder, at vi skal finde ud af, hvem der skal bygge skolen.

Astrid Lindgren-kvarteret i Balle

Silkeborg Kommune giver status på lokalplanen for Astrid Lindgren-kvarteret i Balle

Tirsdag 16. marts k. 19 holder Silkeborg Kommune et statusmøde via Facebook Live, hvor kommunen giver en tilbagemelding på justeringer i lokalplanen på baggrund af høringssvarene og samler op på de mest stillede spørgsmål, inden lokalplanen skal drøftes i byrådet 22. marts 2021.

Tilbud om åben rådgivning til børn, unge, forældre og samarbejdspartnere under corona

Familie- og Børnehandicap tilbyder nu åben rådgivning til børn og voksne, der har behov for at tale med nogen under den fortsatte nedlukning af dele af samfundet.

Portrætbillede af Anette Secher

Sundheds- og omsorgschef Annette Secher rykker til Aarhus

Efter godt et år i Silkeborg Kommune har sundheds- og omsorgschef Annette Secher besluttet at rykke videre til Aarhus, hvor hun også bor og tidligere har været ansat som leder i godt syv år. Hun bliver forvaltningschef på plejehjemsområdet i Aarhus Kommunes nye organisering fra 1. april 2021.