Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Virtuel træning hjalp Peter igennem kræftforløb

Peter Søndergaard var netop startet i et rehabiliteringsforløb efter en kræftoperation, da landet lukkede ned i foråret. Sundhedshuset omlagde sit rehabiliteringsforløb til et virtuelt forløb, hvilket gjorde det muligt for Peter og andre borgere at fortsætte rehabiliteringen og komme til kræfter igen.

Borgerne i Silkeborg tjener mere end sine store nabokommuner

Borgerne i Silkeborg Kommune tjener mere end i de store nabokommuner, og det gør tilflytterne også. Det giver flere skatteindtægter til velfærd i Silkeborg.

Silkeborg Badeanstalt fylder 100 år

Silkeborg Badeanstalt startede i 1920 og har i 2020 rundet de 100 år. Trods 100 år på bagen er badeanstalten stadig i gang – i samme stil som for 100 år siden.

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og de fire foregående annoncesider her på siden.

Budgetaftale 2021: Millioner til væksten i antallet af børn og folkeskoleelever i Silkeborg

Silkeborgs befolkningsvækst betyder, at der afsættes millioner på anlægsbudgettet til at rumme væksten i flere børn i daginstitutioner og skoler, og for tredje år i træk løftes børne- og skoleområdet med 20 mio. kr. i en bred budgetaftale for 2021. Også sundheds- og ældreområdet og socialområdet får et økonomisk løft. Samtidig gennemføres besparelser på ca. 50 mio. kr. for at få balance mellem indtægter og udgifter i de kommende år.

Rasmus blev frivillig motionsven og fik et meningsfuldt venskab med Kevin

Humøret er højt, når Kevin og Rasmus cykler deres ugentlige tur sammen som en del af ”Motionsvenner i Silkeborg Kommune”.

Totalrådgiver til Funder-Kragelund Skole, afdeling Funder på plads

Nu tager Silkeborg Kommune hul på planlægningen af byggearbejdet på Funder-Kragelund Skolen, afdeling Funder. Totalrådgiveren, der skal drive planlægningen af skolebyggeriet, er fundet og er klar til at gå i gang.

Bæredygtige grunde i Balle i udbud

Nu er 18 grunde på Balle Bygade i Balle klar til at blive solgt. Et område med plads til familielivet og med fokus på bæredygtighed og grønne udeområder.

Tid til influenzavaccination

I en tid med meget snak om virusser og smittespredning er det i endnu højere grad vigtig at blive vaccineret mod influenza.

Fremtidens havneområde i Silkeborg er skitseret

Havneområdet er et af Silkeborgs mest besøgte steder. Det er tidligere blevet besluttet, at det skal have et markant løft, og nu er de første tegninger af det løft godkendt.