Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Silkeborg Kommune skærer en fjerdedel af CO2 regnskabet

Over 120 gange rundt om jorden i fly. Så meget har Silkeborg Kommune som virksomhed skåret af sin CO2 udledning indenfor de sidste 10 år.

Kjellerup fylder 150 år

Den 8. juni 2019 fejrer Kjellerup 150 års jubilæum.

Kom helt tæt på verdensmålene fredag 10. maj på Søndertorv

Lær dit affald at kende, tag en genbrugsselfie, deltag i en tegnekonkurrence og bliv inspireret til at puste nyt liv i dit skrald. Det og meget mere kan du glæde dig til, når ”Danmark for målene” kommer på besøg fredag 10. maj.

Silkeborgs sundheds- og omsorgschef Inge Bank går på efterløn

Efter 12 år som sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune har Inge Bank meddelt, at hun ønsker at gå på efterløn ved udgangen af juni 2019. Inge Bank fylder 64 år i november. Hun blev ansat i Silkeborg Kommune 1. maj 2007.

Jette Stencel bliver ny børne- og familiechef

Økonomi- og erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Jette Stencel som ny børne- og familiechef i Silkeborg Kommune. Jette Stencel afløser Ken Engedal, som går på pension.

Silkeborg vil have flere til at stemme

På tirsdag 16. april er der 40 dage til Europa-parlamentsvalget. Nærvær, synlighed og sms’er skal få flere ind i stemmeboksen ved det kommende valg til Europa-Parlamentet i Silkeborg Kommune.

Vind prisen for årets lokalområde 2019

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.

Natur, kultur og aktivt byliv bliver fremtiden for Silkeborg bymidte

Naturen skal ind i byen, og bylivet ud i naturen. Det er visionen i vinderforslaget til en masterplan for udviklingen af de store, centrale og attraktive arealer ved Søfronten og havnen i Silkeborg by. Team EFFEKT står bag forslaget og er udpeget som vinder af konkurrencen.

Silkeborg bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton i 2022

Danmarks Outdoor Hovedstad bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton på Silkeborg Langsø i 2022.