Selvbetjening

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Bud på fremtidens Silkeborg: Her skal et nyt Museum Jorn ligge

Et nyt Museum Jorn placeres enten vest eller øst for Rådhuset, og Søvej flyttes væk fra søbredden og ind mod byen. Sådan lyder det fra bedømmelsesudvalget bag arkitektkonkurrencen for Søfronten og Havnen i Silkeborg.

Vær med: Hvad skal Folkemødet i Silkeborg 2019 handle om?

Brænder du for en sag? Har du gode idéer til temaer? Så deltag i samlingen 24. januar, hvor retningen for folkemødet bliver sat. Der er 150 pladser.

Ny strategi for byudvikling i høring frem til 28. februar

Den 17. december har Byrådet godkendt et forslag til planstrategi 2040. Den sætter retningen for, hvordan Silkeborg Kommune fysisk skal udvikle sig frem mod 2040. Planen er i høring frem til 28. februar 2019.

Høj trivsel blandt medarbejderne i Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune er en god arbejdsplads, hvor de godt 6.000 medarbejdere overordnet oplever, at de trives og har en høj jobtilfredshed. Det er konklusionen i Silkeborg Kommunes nye trivselsundersøgelse.

Åbningstider mellem jul og nytår 2018

Se, hvornår vi holder åbent og lukket mellem jul og nytår.

Strategi for udvikling i de næste 12 år er vedtaget

Udviklingsstrategi for Vækst og Velfærd 2018-2030 er netop vedtaget af Silkeborg Kommunes byråd. Med strategien sætter byrådet retningen for Silkeborg Kommunes udvikling de kommende 12 år.

Europæisk kulturhovedstad: Samarbejde mellem kommunerne har skabt mest værdi

I denne uge præsenterede Aarhus Universitet sin evaluering af Europæisk Kulturhovedstad 2017. Samarbejdet mellem region, kommuner og kulturaktører, der i dag hedder Europæisk Kulturregion, blev fremhævet som kulturhovedstadsårets særlige DNA og en af de allerstørste gevinster.

Vil I være fremtidens regattaarrangør?

Ild, vand og sejlads har siden den allerførste regatta i 1899, været omdrejningspunktet for en af Danmarks smukkeste folkefester. Nu er der brug for en forening, der vil bære faklen videre og skabe fremtidens regatta.

Masterplan skal udvikle Danmarks Outdoor Hovedstad

Outdoormasterplanen sætter retningen, som Silkeborg Kommune skal udvikle sig i som Outdoor Hovedstad. Planen forventes at være klar til marts, men du kan stadig nå at være med.