Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Åbent borgmesterkontor i Gjessø

Har du noget på hjerte? Noget du er glad for? Noget der udfordrer i hverdagen? Så tag det med til borgmester Steen Vindum, når han holder åbent borgmesterkontor – første gang bliver i Gjessø 30. januar.

Silkeborg Kommune har nedsat et Udsatteråd

Silkeborg Kommune har de seneste år arbejdet med at styrke området for socialt udsatte borgere. I august i år vedtog Byrådet en udsattestrategi, og nu er der også nedsat et udsatteråd

Glædelig jul og godt nytår, Silkeborg

Her på de sidste dage i 2019 ønsker vi dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Åbningstider mellem jul og nytår 2019

Silkeborg Kommune ændrer åbningstiderne mellem jul og nytår. Se åbningstider nedenfor. Fra d. 2. januar 2020 holder vi igen åbent som normalt.

Plan for udvikling af Søfronten

Byrådet har netop godkendt en udviklingsplan for Søfronten. Den sætter retningen for, hvordan området langs Søfronten ved Silkeborg midtby skal omdannes til en grøn bypark med plads til kultur, outdoor-aktiviteter og byliv.

Fællesskab for mænd vinder årets Sundhedspris

I Mænds Mødesteder Silkeborg finder mere end 50 mænd i alderen 60+ ny energi, mening, oplevelser og et sammenhold, der både forbedrer deres mentale og fysiske sundhed. Foreningen formår at ramme en målgruppe, der er sværere at få aktiveret, og derfor vinder de årets Sundhedspris. Det er 12. år i træk, at Silkeborg Kommune uddeler prisen.

Vinterstemning i Silkeborg

Der er mange, som har sendt deres flotte vinterbilleder til os. Billederne viser de mange smukke steder, vi har i kommunen – lige fra Gjern Bakker, Kulsø i Bryrup, Kirken i Them til broen ved Resenbro, Havnen i Silkeborg og flere andre steder.

Direktør Jann Hansen går på pension

Direktør Jann Hansen har meddelt, at han ønsker at gå på pension med udgangen af februar 2020.

Direktør Anders Kjærulff bliver koncerndirektør i Region Midtjylland

Han stopper i Silkeborg Kommune ved udgangen af december.