Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder

Her finder du alle nyhedsartikler fra 2019

Kommunen Informerer

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Sejlads: Tilladelse til sejlads med tømmerflåde mellem Ry og Silkeborg

Silkeborg og Skanderborg Kommuner har den 11. juni 2019 meddelt tilladelse til sejlads med tømmerflåde fra Ry til Silkeborg og retur i dagene 5. juli til 7. juli 2019.

Silkeborg Gadekunstfestival 2019

Fra 11. til 15. juni 2019 vil det myldre frem med kunstværker, foredrag, workshops m.m. under Silkeborgs første gadekunstfestival.

Se Gødvads nye hal

I 2021 kan Gødvad slå dørene op til et nyt halbyggeri, der udover en ny hal også rummer sale, et multihus og en foyer

Gerningssteder skal stoppe spritkørsel i Silkeborg

Går du en tur ad Nygade eller ved Indelukket, kan du risikere at befinde dig på et gerningssted. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel, der sætter fokus på, at spritkørsel kan gøre dig til gerningsmand.

Silkeborg Kommune skærer en fjerdedel af CO2 regnskabet

Over 120 gange rundt om jorden i fly. Så meget har Silkeborg Kommune som virksomhed skåret af sin CO2 udledning indenfor de sidste 10 år.

Silkeborg holder Skør med Rock

Den 6. juni går det løs i Lunden i Silkeborg, når cirka 35 bands fra hele Jylland spiller til musikfestivalen Skør med Rock. Det er 26. gang festivalen afholdes – og første gang i Silkeborg.

Sommerkoncert med Prinsens Musikkorps og Sigurd Barrett

Glæd dig til at opleve Sigurd Barrett, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg. Det sker lørdag 22. juni 2019 kl. 15.00.

Vinding fejrer løft af cykelrute, der går på tværs af Danmark

Cykelruten N4 ”Danmark på tværs”, der går fra Søndervig til København, har fået et løft med mere farbare veje og stier og bedre skiltning, bl.a. til nærmeste bademuligheder og seværdigheder. 19 km løber gennem Danmarks Outdoor Hovedstad, og i Vinding markeres opgraderingen med cykelskulpturer og udsmykkede cykler rundt om i byen.

Vedtagelse af Kommuneplantillæg nr. 29 og Lokalplan 12-023 for et boligområde ved Sankelmarksvej og Vestre Ringvej i Hvinningdal

Silkeborg Byråd har den 29. maj 2019 vedtaget ovennævnte kommuneplantillæg og lokalplan. Planerne træder i kraft den 4. juni 2019.