Selvbetjening og tidsbestilling

Nyhedsarkiv

Her finder du nyhedsarkivet for 2013-18

Byrådet har besluttet - december 2018

Mandag 16. december 2018 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Læs, hvad Silkeborg Byråd har besluttet.

Høj trivsel blandt medarbejderne i Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune er en god arbejdsplads, hvor de godt 6.000 medarbejdere overordnet oplever, at de trives og har en høj jobtilfredshed. Det er konklusionen i Silkeborg Kommunes nye trivselsundersøgelse.

Åbningstider mellem jul og nytår 2018

Se, hvornår vi holder åbent og lukket mellem jul og nytår.

Udvidelse af vejbyggelinjer langs Nordre Ringvej

Silkeborg Kommune har af hensyn til en planlagt ombygning af krydset mellem Nordre Ringvej og Viborgvej besluttet at udvide vejbyggelinjerne langs Nordre Ringvej fra 17,5 meter til 25 meter ved Nordre Ringvejs krydsning med Viborgvej.

Strategi for udvikling i de næste 12 år er vedtaget

Udviklingsstrategi for Vækst og Velfærd 2018-2030 er netop vedtaget af Silkeborg Kommunes byråd. Med strategien sætter byrådet retningen for Silkeborg Kommunes udvikling de kommende 12 år.

Tjek vandstanden langs Trækstien hjemmefra

Gummistøvler eller gummisko? Den beslutning kan du nu træffe hjemmefra, inden du begiver dig ud på Trækstien. På gudenåkomiteen.dk kan du som noget nyt se, om stien er farbar.

Borgermøde om vindmølle- og solcelleprojektet ved Marsvinslund

Silkeborg Kommune holder borgermøde i Sjørslev om den ansøgning, kommunen har modtaget om at etablere tre vindmøller og et solcelleanlæg ved Marsvinslund.

Livsglæde kommer fra hjertet: Hjertemotion vinder årets Sundhedspris

Igen i år uddeler Silkeborg Kommune årets Sundhedspris – dette år går den til Hjertemotion.

Ny pasningsmulighed i Kragelund

Børne- og Ungeudvalget har på deres møde i november 2018 besluttet, at etablere en mini-vuggestuegruppe i Kragelund Børnehus med opstart 1. februar 2019 eller snarest muligt derefter.

Europæisk kulturhovedstad: Samarbejde mellem kommunerne har skabt mest værdi

I denne uge præsenterede Aarhus Universitet sin evaluering af Europæisk Kulturhovedstad 2017. Samarbejdet mellem region, kommuner og kulturaktører, der i dag hedder Europæisk Kulturregion, blev fremhævet som kulturhovedstadsårets særlige DNA og en af de allerstørste gevinster.