Selvbetjening og tidsbestilling

100-året for Asger Jorn

Her kan du læse om nogle af de arrangementer og tiltag, der har været en del af fejringen af 100-året for Asger Jorn i 2014.

Silkeborg Coloured by Jorn

Silkeborg Coloured by Jorn er et projekt om et nyt Museum Jorn i centrum af Silkeborg. Projektet står samtidig bag fejringen af Asger Jorns 100 år i 2014. Projektet er et samarbejde mellem Silkeborg Kommune og Region Midtjylland. 

Læs mere om projektet her

Jorn100

På hjemmesiden Jorn100 blev alle officielle arrangementer samlet og præsenteret sammen med øvrig information om Asger Jorn i 2014. 

Del din Asger Jorn historie

I løbet af 2014 indsamlede Museum Jorn personlige fortællinger om Asger Jorn for at lave et mere fuldendt portræt af den berømte kunstner. 

Fortæl os din Asger Jorn historie

Videoboks skal fange Jornhistorier

Gå i Asger Jorns fodspor

Med appen "Jorn i Silkeborg" kan du gå en tur i Silkeborg og blive præsenteret for steder, som var afgørende for samspillet mellem byen og kunstneren. 

Læs mere om "Jorn i Silkeborg"

Jorns have på Torvet i Silkeborg

Fra 12. september til 5. oktober i 2014 voksede Jorns have op på Torvet i Silkeborg.

Læs mere haven på torvet

Campus Bindslevs Plads inspireret af Jorn

I efteråret lavede projektgruppen for Campus Bindslevs Plads et læringslaboratorium, der handlede om at eksperimentere med nye måder at lære på. Laboratoriet var inspireret af Jorns arbejdsprocesser. 

Læs mere om Campus Bindslevs Plads 

Jorn museum åbner i Albissola i Italien

Casa Museo Jorn i Albissola åbnede lørdag d. 3. maj 2014 ved en officiel indvielse, hvor Silkeborg Kommune var repræsenteret ved to byrådsmedlemmer, Rune Kristensen (S) og Svend Thue Damgaard (S) samt kulturkonsulent, Mette Lerche Sørensen.

Læs mere om Casa Museo Jorn

Børneudstillingen "Tryk på Jorn" åbner

Torsdag den 15. maj åbnede byrumsudstillingen "Tryk på Jorn" med kunstværker lavet af børn i børnehaver og skoler i Silkeborg Kommune efter Asger Jorns teknikker.

Læs mere om udstillingen