Selvbetjening og tidsbestilling

Vi skaber vækst

I 2014 åbnede vi endnu et stykke af SilkeborgMotorvejen, der skaber bedre rammer for erhvervsliv og borgere. Befolkningstallet voksede og Silkeborg vil fortsat kalde på flere borgere. Samtidig kom vi langt med planlægningen af flere nye, store byggerier. Læs mere om, hvordan vi i 2014 har skabt vækst i hele Silkeborg Kommune.

Ny motorvej skal skabe vækst

Stadion er vedtaget

Silkeborg kalder

Store byggeprojekter på vej

Jysk Park

I løbet af 2014 er der blevet sat gang i flere store projekter, der skal være med til at udvikle Silkeborg Kommune. 

Planlægningen af byggeriet af det nye plejecenter Marienlund er i fuld gang. Opførelsen af »Å-Viften« med 29 attraktive ejerboliger på Åhavevej 42-44, begyndte i august 2014 og forventes indflytterklar i 2015. Og så er der kommet lokalplan for det nye stadion ved SilkeborgMotorvejen, som skal skabe vækst og udvikling i Silkeborg.

Omfattende byudvikling på vej i sydbyen.

Læs mere om Marienlund Plejecenter

Ejerboliger på Åhavevej klar i 2015

Nyt stadion ved SilkeborgMotorvejen

Vi klæder virksomheder på til at vinde offentlige udbud

Illustration til nyhed om førsteplads som vækstkommune i Østjylland

Private virksomheder kæmper om at vinde, når stadig flere offentlige opgaver sendes i udbud. Silkeborg Kommune, GLOBALmidt og ErhvervSilkeborg har i samarbejde strikket et forløb sammen, der skal klæde virksomhederne på, når de skal skrive et udbudstilbud. 

Over 40 lokale håndværkere deltog i 2014 i et morgenmøde om udbud og Silkeborgs udbudsplaner. Efterfølgende har 32 lokale håndværkere deltaget i et heldagskursus/workshop med udbudsekspert Steen Jensen. Der er endvidere lavet 10 individuelle aftaler om rådgivning med virksomheder i Silkeborg.

Lokale virksomheder får hjælp til at vinde udbud

Stor ny arbejdsplads åbner i Silkeborg

Ny havnepromenade bliver indviet