Selvbetjening og tidsbestilling

Med godt 75.000 gæster på golfbanen og flere hundrede mio. potentielle tv-seere var der i den grad fokus på Danmarks Outdoor Hovedstad, da golfturneringen ”Made in Denmark”, som er en del af European Tour, i september måned lagde vejen forbi golfbanen i Resenbro.

Arrangementet forløb perfekt, og der blev samtidig via ”Fun & Fan zonen” i Silkeborg midtby gjort en stor indsats for at lokke de mange golfgæster ind og opleve Silkeborg by – samtidig med at live-transmission på storskærm på Torvet gav silkeborgenserne mulighed for at følge med i golfturneringen.

Læs mere på Silkeborg kommunes hjemmeside.

Se indslag på TV2 Østjylland.

I forbindelse med Made in Denmark blev midtbyen til en fun and fan-zone til ære for sportsudøverne og de mange golf-gæster.
Se billederne på Silkeborg Kommunes facebookside.  


Gå-gruppen Supertraverne fra Silkeborg holdt i dag 20 års jubilæum. De har samlet gået 18 gange rundt om jorden.

Læs mere om Supertraverne, der var en del af begyndelsen på Silkeborg Kommunes tilbud Idræt om Dagen.

I 2018 gik vi i samarbejde med Naturstyrelsen i gang med tredje og sidste etape af renoveringen af Trækstien. Når renoveringen er færdig i løbet af foråret 2019, kan du gå hele vejen fra Silkeborg til Kongensbro ad den historiske rute. Som en del af renoveringen bliver Trækstien hævet, så gående og cyklister kan benytte stien størstedelen af året.

Læs mere om Trækstien

Se film om Trækstien på facebook