Selvbetjening og tidsbestilling

Erhvervs- og arbejdsliv

I 2013 er erhvervs- og arbejdslivet i Silkeborg Kommune blevet styrket. Byggeriet af SilkeborgMotorvejen tog fart og det giver et væld af nye muligheder for erhvervslivet, nye virksomheder og arbejdspladser rykkede til kommunen og vi fortsatte arbejdet med at tiltrække nye borgere for at sikre vækst, udvikling og velfærd.

Ny motorvej skal styrke erhvervs- og arbejdsliv

Nyt tilsyn med sociale tilbud

 Pude med dukke

I løbet af 2013 blev det nye Socialtilsyn Midt etableret. Det skal føre tilsyn med plejefamilier og sociale døgntilbud i Region Midtjylland. Valget af Silkeborg Kommune som hjemsted for det nye tilsyn har resulteret i mere end 70 nye stillinger. 2. januar 2014 var første arbejdsdag for tilsynet.

Læs mere om Socialtilsyn Midt

 

Silkeborg blandt de bedste til at tiltrække nye virksomheder

Erhvervskoridoren 

Silkeborg Kommune klarer sig rigtig godt, når det gælder om at tiltrække nye virksomheder. En undersøgelse viser, at Silkeborg er den fjerde bedste kommune i Jylland til at tiltrække nye virksomheder.

Læs nyheden

Silkeborg Kalder: 2000 kvinder sikrer Silkeborg fornem markedsføringspris

Silkeborg Kalder vinder pris 2013 

Silkeborg kaldte også i 2013 på flere nye borgere til kommunen, der skal være med til at sikre vækst, udvikling og velfærd i Silkeborg Kommune. Bosætningskampagnen modtog i 2013 Direct Marketing Prisen i kategorien ”Opmærksomhedsskaberen”.

Læs nyheden

Læs mere om kampagnen på silkeborgkalder.dk

Besøg Silkeborg Kalders facebookside

Ledige kan selv vælge uddannelse

 

I løbet af 2013 har vi høstet gode erfaringer med nye måder at få ledige og kontanthjælpsmodtagere i uddannelse med kompetencegarantien. Det nye tilbud indebærer, at ledige selv kan vælge uddannelse. 

Se indslag fra TV2 Østjylland