Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om politik

Her kan du læse nyheder i kategorien Politik

Byrådet har besluttet - november 2019

Mandag 25. november var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Få et kort overblik over, hvad Silkeborg Kommune har besluttet.

Vi har fået nyt ungebyråd

Stemmerne er talt op, og Silkeborgs femte ungebyråd er nu stiftet.

Byrådet har besluttet - oktober 2019

Mandag 28. oktober var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Få et kort overblik over, hvad Silkeborg Byråd har besluttet.

Valget til Ungebyrådet bliver 6.-12. november

Valget til Ungebyrådet er udskudt, så flere kandidater kan nå at stille op. Opstillingsperioden løber frem til 3. november, og valgperioden er 6.-12. november.

Byrådet har besluttet - september 2019

Mandag 23. september 2019 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Få et kort overblik over, hvad Silkeborg Byråd har besluttet

Byrådet har besluttet - august 2019

Mandag 26. august 2019 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Læs, hvad Silkeborg Byråd har besluttet

Ansættelsesstop og besparelser på sundheds- og ældreområdet (opdateret)

For at undgå, at Silkeborg Kommune får en sanktion på mange millioner kroner fra staten for ikke at overholde dette års budget, har byrådet godkendt et midlertidigt ansættelsesstop på sundheds- og ældreområdet og bedt en række områder om at finde besparelser.

Øget pres på Sundheds- og Ældreområdet skaber merforbrug

Sundheds- og Ældreområdet i Silkeborg Kommune har igennem en længere periode oplevet, at antallet af opgaver, som før blev løst i hospitalsregi, i stigende omfang nu skal løses af kommunen. Det udfordrer den kommunale økonomi. Det er ikke kun Silkeborg Kommune, der oplever denne forandring, men de fleste af landets kommuner. En markant stigning i antallet borgere, der har behov for hjælp, og flere komplekse borgerforløb, medfører et større pres på budgetterne.

Byrådet har besluttet - juni 2019

Mandag 24. juni var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Læs, hvad Silkeborg Byråd har besluttet i de 26 åbne sager.

Plakater i trappeopgange skal få flere til at stemme i Silkeborg

Valgforskning har vist, at noget så simpelt som en plakat i en trappeopgang med oplysning om valgsted, valgdato og tidspunkt kan få flere til at stemme. Beboerne får lige det kærlige skub, der gør at de stemmer.