Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Arbejde og ledighed Ungeguiden Ungeguiden 18-29 år Frivillige tilbud til unge

Frivillige tilbud til unge

Der findes mange frivillige tilbud, som du kan benytte sig af om alt fra rådgivning, aktiviteter og retshjælp. Her på siden kan du finde udvalgte tilbud.

I Frivilligcenter Silkeborg er der samlet en bred vifte af sociale tilbud drevet af frivillige. Der er blandt andet tilbud indenfor temaerne "Ensomhed", "Depression", "Motion", "Retshjælp" og "Fællesskaber". De fleste tilbud er gratis. 

Læs mere om tilbuddene i Frivilligcenter Silkeborg

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle lissituation, frivillige organisationer og uvisiterede kommunale tilbud kan synliggøre deres indsatser, og kommunen og deres ansatte kan få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere.

Læs mere om Socialkompas

Flere i Fællesskaber er et fireårigt projekt, hvor Silkeborg Kommune hjælper ensomme borgere med at skabe meningsfulde fællesskaber med andre borgere, for eksempel gennem fællesspisninger og ordninger, hvor unge kan blive besøgsvenner for beboere på plejehjem. 

Læs mere om Flere i Fællesskaber

Café Base to Go er et mødested for flygtninge, frivillige og andre interesserede. Her kan man være sammen, og man kan deltage i aktiviteter såsom træning, foredrag, målrettet jobsøgning, vejledning, tegning og meget mere. Caféen har åbent tirsdag og torsdag kl. 14.30-19.30. 

Læs mere om Café Base to Go

Forbrugerrådet TÆNK's Økonomi- og Gældsrådgivning tilbyder gratis økonomisk vejledning for at skabe balance i økonomien. 

Læs mere om økonomi- og gældsrådgivning hos Forbrugerrådet TÆNK

Internetpsykiatrien er en landsdækkende klinik, der tilbyder online terapi til behandling af angst og depression. Behandlingen er gratis. 

Læs mere om Internetpsykiatrien

Idræt om Dagen er et motionstilbud for alle voksne i Silkeborg Kommune. Idræt om Dagen har over 30 forskellige motionsaktiviteter i dagtimerne. Nogle af tilbuddene er gratis, andre koster penge. 

Læs mere om Idræt om Dagen på hjemmesiden 

Læs mere om Idræt om Dagen på Facebook

Stop Madspild Silkeborg indsamler overskudsfødevarer og deler dem ud til økonomisk og socialt trængte borgere. Maden uddeles mandag, onsdag og fredag i Silkeborg og tirsdag og torsdag i Kjellerup. 

Læs mere om Stop Madspil Silkeborg

Ungeguiden
Beskæftigelsesafdelingen Papirfabrikken 18A 8600 Silkeborg
 
 

Telefon- og åbningstider:

Særlige åbningstider

-

Hvordan kan jeg melde mig ledig?

For at kunne modtage Uddannelseshjælp, skal du først melde dig ledig. Det skal du gøre ved at møde personligt op i Ungeguidens Modtagelse.

Modtagelsens åbningstider: 
Mandag, tirsdag og torsdag: 08.30-12.00

Hvis du ønsker at søge ydelse, efter du har meldt dig ledig i Modtagelsen, foregår det via jobnet.dk eller borger.dk.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje