Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Social støtte og psykiatri Oversigt over bosteder, bofællesskaber og aktivitetstilbud for voksne Botilbuddet Bakkehuset

Botilbuddet Bakkehuset

Botilbuddet Bakkehuset er et specialtilbud til borgere med et særligt behov for støtte, omsorg, pleje, behandling og udvikling.

Lidt om tilbuddet:

Botilbuddet Bakkehuset har en tværfaglig personalegruppe, som støtter den enkelte borgers personlige behov for hjælp til alle daglige funktioner, hvor både social- og sundhedsindsatser varetages efter borgers individuelle plan.

Indsatsmålet er at tilbyde en handle- og helhedsorienteret indsats for hvert enkelt borgere samt skabe gode rammer i fælles boligen for et socialt tilhørsforhold.

Målgruppe:

Voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse

Boligoplysninger:

Bakkehuset er bygget i 2006 og boligerne udlejes efter boliglovgivningen.

De 16 boliger er handicapvenlige og moderne indrettet i forhold til brug af hjælpemidler.

Fra den private lejlighed er der gode direkte adgangsforhold til fælles opholdsstue og et stort udeområde med terrasse og have, hvor der er god plads til aktiviteter, leg og ophold. Fælles arealer er generelt indrettet efter borgers behov for aktivitet, sansestimuli og ophold med plads til individuelle hensyn. Der er ligeledes et oplevelseshus til aktivitet som spabad, sansestimuli og fysioterapi.

Boligerne er tilknyttet en bo-gruppe med 8 lejligheder. De to fælles opholdsstuer er beliggende ved siden af køkkenet, som er beliggende midt i huset, hvor alle måltider til borgere fremstilles på individniveau af uddannet køkkenmedarbejder.

Vi går dagligt små ture i lokalområdet idet vi bor bynært ved Krabbes grønne ring – Skovdalen samt bruger muligheden for en tur på handicapcyklen.

Boligerne er bygget til målgruppen.

Elever og studerende

Bakkehuset er praktiksted for pædagogstuderende og SSA-elever.
Læs praktikbeskrivelsen

Læs mere

Link

Kontakt
Botilbuddet Bakkehuset Fuglemosevej 13-19 8620 Kjellerup
 
 
Kontakt
 
 

Funktionsleder

Kirsten Bøegh

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje