Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 5 vigtige nyheder fra ugen

5 vigtige nyheder fra ugen

Få et kort overblik over ugens vigtigste nyheder fra Silkeborg Kommune.

Thorning vinder prisen som Årets Lokalområde 2023 

Onsdag 4. oktober offentliggjorde borgmester, Helle Gade, at Thorning havde vundet prisen som Årets Lokalområde i Silkeborg Kommune 2023. Hæderen af Thorning til Årets Lokalområde udspringer af byens stærke og enestående sammenhold samt de mange frivillige ildsjæle og igangsættere, der bidrager med initiativrige projekter.

Læs mere om Årets Lokalområde

Topkarakterer til badevandet i søerne 

Igen i år har kvaliteten af badevandet i Silkeborg været høj. Silkeborg Kommune har netop undersøgt badevandskvaliteten i 14 søer henover sommeren 2023. Alle søer har opnået den højeste badevandskarakter.

Læs mere om badevandet i søerne i Silkeborg Kommune

HUSRUM Silkeborg får Frivilligprisen 2023 

Årets Frivilligpris 2023 gik til HUSRUM Silkeborg. Prisen blev overrakt fredag 29. september i forbindelse med Frivillig Fredag. HUSRUM Silkeborg modtog prisen for sin særlige indsats for ensomme unge i Silkeborg. 

Læs mere om Frivilligprisen 2023

Klimavenlige vaner i Borgernes Klimahandleplan

Mange små ændringer kan tilsammen gøre en stor forskel for klimaet. Det er budskabet i Borgernes Klimahandleplan, der er udarbejdet af Silkeborgs Klimahandlingsudvalg i samspil med borgere fra hele kommunen. Her kan du finde inspiration til at ændre små ting i din hverdag, der gør en stor forskel i det samlede klimaregnskab.

Læs mere om Borgernes Klimahandleplan

Vinderne af Arkitekturprisen 2023 er fundet 

Mandag 2. oktober udpegede en dommerkomité vinderne af Arkitekturprisen 2023. Der blev uddelt priser og hædrende omtale indenfor fire forskellige kategorier. Få overblikket over vinderne af de fire kategorier på silkeborg.dk.

Læs mere om vinderne af Arkitekturprisen 2023

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje