Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Prins Christian inviterer to unge til 18 års fødselsdag

Prins Christian inviterer to unge til 18 års fødselsdag

I anledningen af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag, søndag den 15. oktober, afholder Kongehuset et Gallataffel, der vil blive gennemført på Christiansborg Slot den 15. oktober 2023 fra kl. 17.00 til 22.00.

Prins Christian ønsker, at deltagerne til Gallataflet skal være unge, der repræsenterer hele landet og dets mangfoldighed. Derfor har alle kommuner i Danmark fået til opgave at udvælge to unge, der får mulighed for at deltage i festen, der bliver afholdt i anledning af Prins Christians fødselsdagsfest.

Vi trækker lod blandt alle kommunens 18-årige

Silkeborg Kommune har valgt at trække lod blandt alle de unge, der lige nu er 18 år eller bliver det senest på dagen for det kongelige Gallataffel.

Derfor har Silkeborg Kommune i dag sendt et brev via Digital Post til alle relevante unge i kommunen.

Hvis du er en af dem, der har modtaget brev fra os, så har du mulighed for at blive en af to unge, der skal repræsentere Silkeborg Kommune.

For at deltage i lodtrækningen, skal du besvare brevet og sende dit navn, CPR-nummer, adresse og telefonnummer.

Ved at sende dine oplysninger til os, deltager du i lodtrækningen om at blive en af to unge, der skal deltage i Gallataflet.

Vi trækker to navne tirsdag 12. september

Vi skal have dine oplysninger senest søndag 10. september og trækker to navne tirsdag 12. september 2023. Du vil efterfølgende blive kontaktet på telefon af borgmester Helle Gade. Derfor skal du være klar til at tage telefonen tirsdag 12. september kl. 16.00-16.30.

Har du allerede tøjkrise?

Er du ikke helt skarp på reglerne for passende påklædning til et kongeligt Gallataffel? Og er du bekymret for, at du ikke har råd til tøj, der passer til anledningen?

For at sikre, at alle unge i målgruppen har lige mulighed for at deltage i Gallataflet vil der være mulighed for at få hjælp fra Silkeborg Kommune til at møde op i ”den rigtige” påklædning. Både i form af vejledning og et økonomisk tilskud til tøj.

Transport til København

Kongehuset stiller bustransport til rådighed med opsamlingspunkter rundt om i landet. Når festen er færdig kører busserne tilbage til udgangspunktet. Der vil være en udgift forbundet med transporten til og fra opsamlingspunkterne, men selve bussen er gratis.

Du bliver kontaktet direkte af Kongehuset med yderligere informationer, hvis du vinder en af pladserne i lodtrækningen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du deltager i lodtrækningen, kan du kontakte os på tlf. 89 70 10 00.

Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg

CVR: 29189641

Genveje